Φρύδια: Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις την τέλεια “κορνίζα” του προσώπου

Φρύδια: Ένα από τα μεγαλύτερα beauty κεφάλαια. Ταλαιπωρήθηκαν πολύ τις τελευταίες δεκαετίες μέχρι να φτάσει επιτέλους η στιγμή που επανήλθαν στην φυσική τους, πλούσια, γεμάτη και με ένταση μορφή. Μην ξεχνάς ότι από τα 80’s μέχρι και τα 00’s τα trends ήθελαν να έχουν πολύ λεπτό σχήμα με αποτέλεσμα να χρειαστεί αγώνας δρόμου για να αποκτήσουμε εκείνα της Cara Delevingne. Ήταν άλλωστε το πρώτο super model που δεν είχε πάνω από τα μάτια της μια λεπτή και σχεδόν αόρατη γραμμή. 

Και κάπως έτσι μπήκαν στη ζωή μας τα προϊόντα φρυδιών. Ξεκινώντας από το μολύβι και συνεχίζοντας με πούδρα, μάσκαρα (φρυδιών), pomades αλλά και διάφανα gel που τα κρατούν στη θέση τους. Επίσης αποκτήσαμε τη δική μας brow expert. Εκείνη που εμπιστευόμαστε ώστε να τα κρατά στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τέλος οι πειραματισμοί στο σπίτι με τσιμπιδάκια, κλωστές ή ακόμη και κερί. 

Κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις νέα brow προϊόντα, λίγο πριν έρθει ο χειμώνας και οι γιορτές, στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου. 

Chanel La Palette Sourcils Brow Wax and Brow Powder Duo: All-in-One παλέτα φρυδιών που περιλαμβάνει μία σκιά σε μορφή κεριού, μία σκιά σε μορφή σκόνης και 4 αξεσουάρ. Το ιδανικό σετ που διασφαλίζει τέλειο σχήμα φρυδιών για ένα προσδιορισμένο αποτέλεσμα μακιγιάζ, το οποίο παραμένει όμως φυσικό. 

Dior Diorshow Kabuki Brow Styler Creamy Texture Brow Pencil: Μολύβι με τριγωνική άκρη και πινέλο kabuki. Χαρίζει γραμμή ακριβείας και γεμίζει άψογα τα φρύδια. Η αδιάβροχη σύνθεση του συνδυάζει την άνεση μιας κρεμώδους υφής με την ακρίβεια του κεριού. Εμπνευσμένο από τις τεχνικές που χρησιμοποιούν επαγγελματίες makeup artist, οι μαλακές τρίχες του kabuki στο μολύβι φρυδιών δημιουργούν ομοιόμορφο χρώμα και τέλεια όψη.

Max Factor Browfinity Longwear Brow Tint:  Χάρη στην προηγμένη του φόρμουλα στεγνώνει γρήγορα. Περιέχει χρωστικές που χαρίζουν ένα φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί για ημέρες. Το διπλής όψης απλικατέρ εξυπηρετεί στην εύκολη εφαρμογή του προϊόντος. Για ένα πιο natural look χρησιμοποιήστε το πινέλο για να γεμίσετε τα κενά σχεδιάζοντας λεπτές γραμμές, ενώ για περισσότερη ένταση στο βλέμμα απλώστε το προϊόν και δώστε σχήμα στα φρύδια σας με το ειδικό βουρτσάκι. 

Erre Due Perfect Brow Cream: Κρέμα φρυδιών που σμιλεύει και γεμίζει ομοιόμορφα τα κενά κάνοντας τα φρύδια να δείχνουν πιο πυκνά και με τέλειο σχήμα.  Η ειδική της σύνθεση της γίνεται ένα με την επιδερμίδα προσφέροντας αναλλοίωτο αποτέλεσμα που διαρκεί όλη την ημέρα.

Yves Saint Laurent Dessin des Sourcils Eyebrow Pencil:  Με δύο άκρες για άψογο σχήμα φρυδιών. Μύτη ακριβείας για καθορισμό των φρυδιών και ένα βουρτσάκι για χτένισμα.

Laura Mercier Sketch & Intensify Pomade & Powder Brow Duo: Κρεμώδες χρώμα για τα φρύδια και πούδρα σε μία συσκευασία για φυσικά, γεμάτα φρύδια, με ένταση. Ο συνδυασμός δημιουργεί ένα φυσικό εφέ στην απόχρωση επιθυμείς. To κρεμώδες χρώμα με υφή κερί/gel καλύπτει κάθε τρίχα του φρυδιού. Η πούδρα χαρίζει περισσότερη ένταση και λεπτομέρεια στο χρώμα.

Kylie Cosmetics Kybrow Gel: Διάφανο τζελ που “κλειδώνει” το χρώμα των φρυδιών και τα συγκρατεί στη θέση τους. Εφαρμόζεται μετά το μολύβι ή και μόνο του για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Το απλικατέρ του, διπλού μήκους «Load & Sculpt» είναι ιδανικό. Οι πιο μακριές τρίχες διαχωρίζουν τα φρύδια κατανέμοντας το προϊόν ομοιόμορφα. Οι πιο κοντές τρίχες είναι ιδανικές για σμίλευμα και διαμόρφωση.
 
 
Art Deco Pro Tip Brow Liner: Υγρή πένα φρυδιών για διαμόρφωση, γέμισμα και χτένισμα των φρυδιών. Εύκολο στην εφαρμογή προσφέρει ομοιόμορφο εφέ. Είναι αδιάβροχο, δεν μουντζουρώνει και έχει μεγάλη διάρκεια.
 

 

 

Read More

And More