Glitter strobing! Το μακιγιάζ που όλες πρέπει να κάνουμε αυτές τις γιορτές!

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που η λέξη strobing μπήκε στην ζωή μας. Έκτοτε, πουλήθηκαν εκατομμύρια highlighters ανά τον κόσμο και όλες μας βάζουμε αυτές τις λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά όταν θέλουμε να ξεχωρίσουμε.

Αλλά για τα Χριστούγεννα του 2016, το trend πάει ένα step παραπέρα και τα highlighters συνδυάζονται με το απόλυτο beauty gadget των ημερών, το glitter! Ποιο είναι το trend, λοιπόν, και πώς το υιοθετείς; Κινείσαι στην ίδια λογική με το strobing, δηλαδή τοποθετείς το highlighter σε στρατηγικά σημεία όπως ψηλά στα ζυγωματικά, στην κορυφή της μύτης, το “V” των χειλιών και στις κόγχες των ματιών (αν θες να μειώσεις τις υπερβολές περιορίζεις τις λάμψεις μόνο ψηλά στα ζυγωματικά και τις κόγχες) κι έπειτα παίρνεις λίγο glitter και τοποθετείς στις εξωτερικές γωνίες των ματιών και προς τα ζυγωματικά.

Το μυστικό, σύμφωνα με το αμερικάνικο Popsugar που μας σύστησε πρώτα- πρώτα στο trend, είναι α) να έχεις αυτοπεποίθηση και να πειραματιστείς αρκετά με διαφορετικά χρώματα. Βεβαίως, αν θες έναν γενικό- ασφαλή οδηγό αυτός θα ήταν να επιλέξεις ψυχρά χρώματα και ασημί glitter αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και χρυσά ή bronze αν η επιδερμίδα σου είναι σκούρα.

Από την θεωρία στην πράξη: δες το βίντεο tutorial που εντοπίσαμε στο youtube!

H ερώτηση είναι: θα το τολμήσεις; Ναι ή όχι;

Read More

And More