Η Bobbi Brown μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο brand μακιγιάζ που όλες θέλουμε να έχουμε στο νεσεσέρ μας!

Πολύ πριν το youtube και το IGTV οι άνθρωποι μάθαιναν μακιγιάζ μέσα από τα βιβλία της Bobbi Brown (έχω ένα στη συλλογή μου) γιατί η Bobbi Brown υπήρξε μια από τις σημαντικότερες makeup artist των 90’s και παραμένει και το 2020! 

Η ίδια δημιούργησε το 1991 το δικό της brand μακιγιάζ που είχε το όνομά της και εδώ θα βρεις το πιο τέλειο concealer, μια πολύ καλή μάσκαρα και το άρωμα που μυρίζει καλοκαίρι όσο κανένα άλλο που έχεις μυρίσει ποτέ. Στη ζωή σου ολόκληρη. FIY: πρόκειται για το Beach. 

Ωστόσο, το brand της εξαγοράστηκε από την Estee Lauder Companies και εκείνη αποσύρθηκε. Από τότε μέχρι σήμερα, όλοι εμείς, οι τεράστιοι fan της Bobbi Brown ανυπομονούσαμε για τη στιγμή που θα λάνσαρε το επόμενο, δικό της brand μακιγιάζ! Λοιπόν, αυτή η μέρα είναι σήμερα και έχουμε όλες τις πληροφορίες!

Το brand λέγεται Jones Road, ένα όνομα το οποίο- σύμφωνα με το WWD- η Bobbi Brown βρήκε στο Waze (εφαρμογή πλοήγησης) και το οποίο της θύμιζε την Μεγάλη Βρετανία και ένα παλιό αγαπημένο της brand και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το Jones Road. 

“Δεν πίστευα ποτέ ότι θα επέστρεφα στην βιομηχανία της ομορφιάς αλλά συνειδητοποίησα πόσο πολύ μου αρέσει να είμαι makeup artist- είναι αυτό το οποίο σπούδασα. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτό που αγαπώ είναι να κάνω μακιγιάζ και τελικά συνειδητοποίησα ότι το ΄χω ακόμα και πως έχω και κάποιες ιδέες που θέλω να διδάξω στον κόσμο!”, είπε η ίδια στη συνέντευξή της στο WWD. 

Όσον αφορά τα καλλυντικά που θα βρει κανείς στο Jones Road, είναι μια σειρά που αποτελείται από απλά και έξυπνα προϊόντα για κάθε ηλικία, τύπο επιδερμίδας και τόνο που θα βοηθήσει τις γυναίκες να πετύχουν αυτό το no makeup makeup. 

Last but not least: η σειρά αποτελείται από έξι προϊόντα εκ των οποίων το πιο αγαπημένο μας είναι το μολύβι που λέγεται The Best Pencil αλλά και το Start Up Kit που περιέχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για να ξεκινήσει κανείς. Και όλα αυτά θα τα βρεις online στο jonesroadbeauty.com 

 

Read More

And More