Lupita Nyong’o: οι beauty επιλογές της που την έκαναν την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο!

Προσπαθώ να θυμηθώ ένα άλλο όνομα που μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα πέρασε τόσο γρήγορα στο υποσυνείδητό μας και έκανε τόσο αισθητή την παρουσία του. Και ίσως να κονταροχτυπιέται με την περσινή νικήτρια των Όσκαρ, Jennifer Lawrence. Αλλά και πάλι, η Lupita Nyong’o είναι τόσο μα τόσο ξεχωριστή.

Το νεότερο σχετικά με την φετινή νικήτρια των Όσκαρ είναι ότι το περιοδικό People την κατέταξε στην πρώτη θέση στη λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Η- πιο- όμορφη!

Και με αφορμή αυτό, περάσαμε κάποιες ώρες χαζεύοντας photos της και close ups από τις επιλογές της σε make up και μαλλιά. Και να σου πω κάτι; Η Lupita δεν είναι τυχαία η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο! Και αν κάτι έχουμε να μάθουμε από αυτή είναι να τολμάμε και να πειραματιζόμαστε με την εμφάνισή μας, όπως κι εκείνη. Παρακάτω, λοιπόν, σου έχουμε εεεεεεεενααααααα σωωωωωωωωωωροοοοο φωτογραφίες για να δεις και να εμπνευστείς. Αλλά πριν από αυτό σημείωσε τα τρία βασικά πράγματα που κάνει η Lupita σε σχέση με τις beauty επιλογές της:
1. Της αρέσει να σετάρει τα χρώματα του μακιγιάζ της με τα χρώματα στα ρούχα της.
2. Της αρέσουν πολύ οι λάμψεις και τα shimmering προϊόντα.
3. Της αρέσει να τοποθετεί την πιο σκούρα σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και την πιο ανοιχτή στην εξωτερική. Οι περισσότερες κάνουμε το αντίθετο!

Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo, δες τις beauty επιλογές της Lupita και εμπνεύσου και για τα δικά σου looks!

Read More

And More