Madwalk! Ξέρουμε από πρώτο χέρι τι μακιγιάζ έγινε σε κάθε fashion show! Και είναι MAC!

Το Madwalk μπορεί να κερδίζει τις εντυπώσεις με την μουσική και κάποια spicy twists αλλά υπάρχει κάτι άλλο που ενδιαφέρει ά-με-σα αυτήν εδώ την στήλη. Το βαφτίζω… MACwalk! Τι εννοώ; Είναι το μακιγιάζ που επιμελήθηκε η ομάδα της MAC (αγαπάμε!) και στα 110 μοντέλα που συμμετείχαν στα fashion shows των σχεδιαστών! Και έχω στα χέρια μου τα Face Charts (απλά: το μακιγιάζ που είναι αποτυπωμένο σε χαρτί και το οποίο λειτουργεί σαν οδηγός για το μακιγιάζ που θα δημιουργήσουν οι make up artists).

Δες και μάθε όλα τα backstage info!

Angelos Bratis

Φυσικό δέρμα, υγιείς όψη, τα μοντέλα είχαν ένα wet αποτέλεσμα με λάμψεις στα κόκκαλα, καλοκαιρινή έμπνευση σαν να είχαν μόλις βγει από τη θάλασσα.

Delight

Girly look, διαφορετικά make up στα μοντέλα, η αναφορά στα prints των υφασμάτων έδωσαν την έμπνευση και στο μακιγιάζ των μοντέλων.

Deux Hommes

Φυσικό δέρμα, λάμψεις στα κόκκαλα, 50’s αναφορές στο μακιγιάζ. Τα μοντέλα ήταν φρέσκα, φυσικά και δροσερά και έμοιαζαν με μαθήτριες γυμνασίου στα τέλη της δεκαετίας των 50’s.

Efi Papaioannou

H έμπνευση της σχεδιάστριας ήταν τα μοντέλα να μοιάζουν με groupies. Rock αναφορές στα μάτια με πολύ έντονο smoky ενώ τα χείλη παρέμειναν φυσικά.

Kore Sophia Kokosalaki

Όπως και η συλλογή της διάσημης σχεδιάστριας που φέρει το όνομα KORE (ΚΟRE=KOΡΗ εμπνευσμένο από τις κόρες της αρχαιότητας), η επιδερμίδα των μοντέλων ήταν αλαβάστρινη πορσελάνη με ροζ αναφορές και girly look.

Loukia

Ρομαντισμός σε ρούχα και μακιγιάζ. Παστέλ χρώματα στα μάτια, φυσικό δέρμα και χείλη, τα μοντέλα έμοιαζαν σαν να είχαν βγει από εμπρεσιονιστικούς πίνακες του Κλωντ Μονέ.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου beauty look; Ψήφισε!

Read More

And More