Μέρα για σινεμά: πώς θα μακιγιαριστείς!

Κυριακή! Η τέλεια μέρα για σινεμά. Το “Eat, Pray, Love” είναι μια καλή πρόταση (διάβασε εδώ την κριτική του TLIFE). Το γεγονός, όμως, ότι τα φώτα του σινεμά στην αίθουσα θα σβήσουν, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πας και αμακιγιάριστη! Ποιο είναι το ιδανικό look, λοιπόν, που θα σε οδηγήσει με ασφάλεια από την κινηματογραφική αίθουσα στο κοντινότερο lounge bar για ένα χαλαρό ποτό; Το μακιγιάζ- κλειδί είναι αυτό που θα αναδείξει τη φυσική σου ομορφιά, χωρίς υπερβολές. Ένα nude κραγιόν, ροδαλά μάγουλα, ένα μαύρο μολύβι στα μάτια με αρκετά σβησίματα για να γίνει διακριτικό και όχι smokey είναι ό,τι πρέπει. Εν ολίγοις, το look που υιοθέτησε και η Julia Roberts στην πρεμιέρα της ταινίας, διατηρώντας ήσυχους τόνους.Για να το πετύχεις κάνε κλικ εδώ και δες αναλυτικά όλα τα βήματα! Καλή προβολή!

Bonus info: Εδώ θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα μακιγιάζ των ελληνίδων και διεθνών celebs για κάθε διάθεση και περίσταση. Κάνε κλικ και βρες το αγαπημένο σου.

Plus:Κι εδώ μπορείς να δοκιμάσεις πάνω σου το μακιγιάζ και τα μαλλιά μερικών από των διασημότερων star, απλώς ανεβάζοντας την photo σου!

Read More

And More