Μάσκαρα: Tips και tricks για βλεφαρίδες που μοιάζουν με ψεύτικες

Ακόμη κι αν δεν συνηθίζεις να δημιουργείς full make up look ή αγαπάς το nude look ένα είναι το σίγουρο: Η μάσκαρα δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ σου. Γνωρίζεις άλλωστε ότι μια στρώση είναι αρκετή για να χαρίσει ένταση στο βλέμμα και να κάνει τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα.

Η μαύρη μάσκαρα είναι ένα από τα προϊόντα μακιγιάζ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως και όσον αφορά στις τάσεις η μαύρη παραμένει κλασική και αγαπημένη των experts μεν αλλά κατά καιρούς προτείνουν να τολμήσεις χρησιμοποιώντας αποχρώσεις όπως μπλε, μπορντό, πράσινη ή ακόμη και πορτοκαλί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leah Darcy (@leahdarcymakeup)

Το τελευταίο trend του TikTok που δημιούργησε η Hailey Bieber είναι η χρήση μάσκαρα σε γλυκιά και φυσική καφέ απόχρωση. Είναι εκείνη που δεν βαραίνει το βλέμμα, ταιριάζει με τις γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις και δείχνει τέλεια με το glazed donut trend που έγινε viral χάρη στο super model. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Hale (@lucyhale)

Κι αν θέλεις οι βλεφαρίδες σου να μοιάζουν με ψεύτικες δεν μένει παρά να κρατήσεις σημειώσεις μιας και οι make up artists έχουν αποκαλύψει όλα τα μυστικά και tricks. 

Lash Primer: Αν στα μέσα της ημέρας υπολείμματα και χρώμα από τη μάσκαρα έχουν απλωθεί γύρω από την περιοχή των ματιών ένα primer βλεφαρίδων θα σε σώσει. Πρόκειται για το προϊόν που κρατά το χρώμα, το μήκος και τον όγκο αναλλοίωτα. Εφαρμόζεις αρχικά μια στρώση lash primer και συνεχίζεις με τη αγαπημένη σου μάσκαρα. 

Χωρίς κόμπους: Για να τους αποφύγεις ακολουθείς το hack των experts με το χαρτομάντιλο. Πριν απλώσεις την πρώτη στρώση σκούπισε απαλά το περιττό χρώμα από το βουρτσάκι επάνω σε ένα καθαρό χαρτομάντιλο ή χαρτί κουζίνας. 

Πούδρα σε μορφή σκόνης: Απλώνεις μικρή ποσότητα στην περιοχή κάτω από τα μάτια χρησιμοποιώντας το μικρό πινέλο της σκιάς. Στη συνέχεις εφαρμόζεις μάσκαρα και ταμπονάρεις απαλά την πούδρα. Με αυτό τον τρόπο δεν αποκτά λιπαρότητα η περιοχή και κατά συνέπεια δεν αφήνει το χρώμα σημάδια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Μακριές σαν ψεύτικες βλεφαρίδες: Οι make up artists στα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας ακολουθούν μια έξυπνη τεχνική χαρίζοντας απίθανο μήκος και όγκο. Ξεκινούν από τη ρίζα της βλεφαρίδας και ανεβαίνοντας προς την άκρη περιστρέφουν απαλά το βουρτσάκι. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να πιάσουν ακόμη και τις πιο μικρές.

Τρόπος χρήσης: Ο τρόπος που χρησιμοποιείς το βουρτσάκι χαρίζει διαφορετικό εφέ. Όταν το κρατάς οριζόντια και το μετακινείς εμπρός και πίσω προσφέρεις όγκο ενώ κρατώντας το κάθετα και κατά μήκος των βλεφαρίδων χαρίζεις μοναδικό εφέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Πως θα ανανεώσεις το χρώμα στις βλεφαρίδες χωρίς να κάνεις ντεμακιγιάζ: Αν ετοιμάζεσαι για έκτακτη βραδινή έξοδο και θέλεις απλά να ανανεώσεις το μακιγιάζ στα μάτια θα χρειαστείς ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα ή μια μικρή οδοντόβουρτσα. Ρίχνεις μικρή ποσότητα προϊόντος ντεμακιγιάζ ματιών και χτενίζεις απαλά τις βλεφαρίδες αφαιρώντας τα υπολείμματα και αποφεύγοντας τη δημιουργία κόμπων κατά την εφαρμογής της νέας στρώσης μάσκαρα. 

Chanel La Base Mascara Volume and Care Lash Primer

Dior Diorshow Iconic Overcurl, Brown

Max Factor False Lash Effect

Erre Due Xcess 3D Mascara, Electric Blue

Sephora Collection Big by Definition

 

Read More

And More