Ο make up artist της Kim Kardashian βγάζει την πρώτη του παλέτα!

Όλο το καλοκαίρι πρέπει να έγραψα πάνω από 20 άρθρα για το ότι η Kylie έβγαλε το τάδε ή το δείνα κραγιόν… Και το καλοκαίρι πέρασε 🙁 και ήρθε η ώρα της Kim να μπει στον κόσμο της ομορφιάς με δικά της καλλυντικά. Ή κάπως έτσι!

Το νέο είναι πως ο προσωπικός make up artist της Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, συνεργάστηκε με δύο άλλες αγαπημένες τις Kim που φροντίζουν και τα φρύδια της, την Anastasia και Claudia Soare από το Anastasia Beverly Hills, και από κοινού δημιούργησαν μια παλέτα με τέλειες γήινες αποχρώσεις, δύο εκ των οποιών έχουν και το όνομα της reality star: Muse και εεεεμ… Kim!

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μια πρώτη γεύση από τις photos που κυκλοφόρησαν στα social όπως επίσης και το πώς γράφουν στα μάτια, με μοντέλο την ίδια την Kim Kardashian!


Και το πιο ενδιαφέρον part: η παλέτα εφαρμόζεται στην Kim!


Το προϊόν πρόκειται να λανσαριστεί τον επόμενο μήνα ενώ οι πρώτοι που θα πάρουν την παλέτα στα χέρια τους είναι όσοι θα παρευρεθούν στο master class που διοργανώνει η Kim με τον Mario στο Ντουμπάι στις 14 Οκτωβρίου!

Εμείς, μπορούμε απλώς να ρίξουμε τελευταίες πιο κοντινές ματιές στις αποχρώσεις και στις υφές μέσα από το βίντεο που ανέβασε ο Mario Dedivanovic στο instagram του!

Read More

And More