Ποια είχε το καλύτερο beauty look στο πρώτο επίσημο red carpet event του ’15;

Λίγες μέρες μετά την 1/1/2015 και έγινε ήδη το πρώτο red carpet event! Ο λόγος για το Palm Springs International Film Festival Awards Gala στο οποίο παρευρέθηκαν κάποιες διάσημες. Κι έχει ενδιαφέρον να δούμε με τι μακιγιάζ και μαλλιά επέλεξαν να κάνουν ποδαρικό στο πρώτο επίσημο event της νέας χρονιάς!

Julianne Moore

/

Η Julianne Moore δεν έκανε κάτι έξω από αυτό που μας έχει συνηθίσει. Με φυσικούς κυματισμούς στα μαλλιά, bronze σκούρα σκιά κάτω από τα μάτια και ένα ροζ ρουζ που τόνιζε την υγεία και την λάμψη της επιδερμίδας της, η ηθοποιός μας απέδειξε για μια ακόμη φορά παύλα χρονιά πως η λογική του less is more είναι μια σοφή λογική!
Bonus (στιλιστικό) info: το κόκκινο πάει τέλεια στις κοκκινομάλλες!

Felicity Jones

/

‘Ενα sleek χαμηλό σινιόν με πλάγια φράντζα και ένα κόκκινο κραγιόν αποδεικνύεται τέλειος συνδυασμός. Ειδικά αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια και μπορείς να εξασφαλίσεις την αντίθεση που βλέπεις εδώ στην Felicity Jones.

Reese Witherspoon

/

Η βασίλισσα του ροζ δεν αποχωρίστηκε το αγαπημένο της χρώμα! Ροζ- φούξια χείλη, λοιπόν, σεταρισμένα με shimmers και στιλιζαρισμένες μπούκλες για την Reese Witherspoon.
Δες εδώ που θα βρεις το ίδιο lipgloss!

Berenice Marlohe

/

Τα χτενισμένα όλα προς μια μεριά μαλλιά της, η βαθιά χωρίστρα και το έντονο smokey με γήινους τόνους έκαναν την εμφάνισή της πολύ, πολύ sexy!


Read More

And More