Πώς να καλύψεις τα σπυράκια σαν επαγγελματίας και άλλα μυστικά για τέλεια βάση!

Σπυράκια! Από μόνη της η λέξη είναι ικανή να σε ταράξει. Πόσο μάλλον αν έχεις ραντεβού με εκείνον (τον άντρα των ονείρων σου, το νέο σου φλερτ, whatever) και βλέπεις μπροστά σου τον Μέρφι να παίρνει την όψη ενός μεγάλου σπυριού… κάπως έτσι πρέπει να προέκυψε και ο νόμος του Murphy, δεν συμφωνείς;

Ας πάρουμε τα πράγματα ένα, ένα: τα σπυράκια είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε κάθεμια από εμάς. Λίγο να μην φροντίσεις σωστά το δέρμα σου με βαθύ καθαρισμό ή απλώς αν είσαι εκεί στις δύσκολες μέρες και το βλέπεις να εμφανίζεται μπροστά σου! Φυσικά, από αυτό που είναι το φυσιολογικό ούτε οι stars μπορούν να ξεφύγουν. Να μερικά παραδείγματα (έτσι για να νιώσεις καλύτερα!)

Το γεγονός ότι είσαι top model δεν απορρίπτει αυτομάτων το γεγονός ότι μπορεί να βγάλεις σπυράκια (οι πόροι, η ποιότητα του δέρματος, οι ορμονικές διαταραχές δεν κάνουν διακρίσεις). Έτσι η Agyness Deyn είναι ένα από τα κορίτσια που αγαπούν οι σχεδιαστές ανά τον κόσμο και guess what, έχουν σπυράκια! Όπως ακριβώς και η Eva Longoria ή η Cameron Diaz.

Αλλά και οι πανέμορφες Megan Fox (κι όμως! κι όμως!), Kate Moss και Anne Hathaway έχουν φωτογραφηθεί με spots στο πρόσωπό τους.

Ηθικό δίδαγμα νούμερο ένα: Pimple happens! Μην νιώθεις άσχημα έτσι κι αλλιώς!
Ηθικό δίδαγμα νούμερο δύο: Μην νιώθεις άσχημα πόσο μάλλον όταν έχεις στην διάθεσή σου όλα τα μέσα να τα καλύψεις. Ο Γρηγόρης Πυρπύλης, official make up artist της Maybelline New York για την Ελλάδα, μας δείχνει όλα τα tips για να καλύψουμε τα σπυράκια σωστά, σαν επαγγελματίες αλλά και πολλά ακόμη μυστικά για να δημιουργήσουμε την τέλεια βάση μακιγιάζ. Κάνε κλικ εδώ και δες όλο το how to!

Read More

And More