Ψάχνεις ιδέες για τις Απόκριες και δεν έχεις στολή; Σου δείχνουμε πώς να… βαφτείς ελαφίνα!

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: εκείνοι που ντύνονται με μανία τις Απόκριες κι εκείνοι που δεν θέλουν να ακούσουν για Απόκριες (αλλά να που κάποιο party θα προκύψει την τελευταία στιγμή και θα πρέπει να πάνε και να είναι και στο κλίμα).

Αυτό το θέμα, λοιπόν, αφορά και τις δύο κατηγορίες, γιατί… Oh Deer, αν ακολουθήσεις τα βήματα που θα δεις παρακάτω θα ξεχωρίσεις και χωρίς να έχεις αγοράσει στολή ή να χρειαστεί να τρέξεις για να δεις τι θα ντυθείς. Το Deer make up για τις Απόκριες το δημιούργησε η make up artist Βίβιαν Φίλη για την Inglot. Ακολούθησε τα βήματα που θα δεις παρακάτω.

Πρόσωπο:
Προετοιμάζουμε το πρόσωπo απλώνοντας τη βάση Under Makeup Base Pro και έπειτα εφαρμόζουμε σε όλο το πρόσωπο το HD Perfect Cover Up Foundation #76.
Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε το Stick Foundation #102 στα σημεία που θέλουμε να φωτίσουμε, το Stick Foundation #113 για να ζεστάνουμε το δέρμα και το Stick Foundation #116 για να κάνουμε φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο.
Για να σταθεροποιήσουμε το μακιγιάζ στην περιοχή του T αναμειγνύουμε τη Freedom System HD Pressed Powder #403 με τη Freedom System HD Sculpting powder #501. Επάνω από τις φωτοσκιάσεις χρησιμοποιούμε τη Freedom System HD Sculpting Powder #505 και #509.
Με το Cream Concealer #37 και το πίσω μέρος διάφορων πινέλων, για ποικιλία σχημάτων, δημιουργούμε δύο κύκλους στο μέτωπο και μερικούς ακόμα πάνω από τα ζυγωματικά, όπως στην εικόνα.

Μάτια:
Προετοιμάζουμε τα βλέφαρα με την Eye Shadow Keeper και στη συνέχεια τοποθετούμε τις Freedom System Eye Shadows #328 και #355 με το πινέλο 28ΡΟ.
Στην ένωση του κινητού με το ακίνητο βλέφαρο εφαρμόζουμε τις Freedom System Eye Shadows #329 και #357 και τελειώνουμε το blending με τη Freedom System HD Sculpting Powder #507.
Με το AMC Eye Liner Gel #77 σχηματίζουμε μία εντυπωσιακή γραμμή και τοποθετούμε τις False Lashes 30N. Στο κάτω βλέφαρο σχηματίζουμε βλεφαρίδες με το ίδιο eye liner και απλώνουμε το Khol Pencil 05 στο εσωτερικό των ματιών.
Χείλη:
Περιγράφουμε τα χείλη με το AMC Eyeliner #102 και απλώνουμε το Lipstick Matte #436. Για να ολοκληρώσουμε το Deer Look εφαρμόζουμε το Kohl Pencil #05 στο κέντρο των χειλιών για να τα φωτίσουμε.

Καλή επιτυχία!

Read More

And More