Ψυχραιμία! Υπάρχουν ειδικά προϊόντα για την άβαφη ρίζα και δεν εννοούμε τις βαφές!

Αν αυτές οι μέρες σε βρίσκουν με άβαφη ρίζα (εξαιρούμε όλα τα υπόλοιπα) γιατί δεν κατάφερες να βρεις ραντεβού ή γιατί δεν είχες χρόνο για να πας στο κομμωτήριο και η καραντίνα κάπως σε αιφνιδίασε, υπάρχει λύση. Και δεν εννοούμε να βάψεις τα μαλλιά σου μόνη σου στο σπίτι αν αυτό είναι για εσένα κάτι risky σε περίπτωση που δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια σου όπως δεν πιάνουν και τα δικά μου! 

Online, λοιπόν, θα βρεις μια σειρά από προϊόντα τα οποία φεύγουν με το λούσιμο και είναι ιδανικά για πρόσκαιρη κάλυψη των λευκών, αν από τη μια βρίσκεσαι σε καραντίνα αλλά από την άλλη τα zoom calls τρέχουν και θέλεις να είσαι ευπαρουσίαστη. Αυτά τα προϊόντα έρχονται σε μορφή spray, σε μάσκαρα ή και σε μορφή πούδρας ή/και σκιάς και χαρίζουν τέλεια κάλυψη. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τρία ενδεικτικά. 

1.Τα προϊόντα σε μορφή spray είναι ιδανικά για να καλύψεις μεγάλες επιφάνειες όπως τα λευκά στις ρίζες των μαλλιών σου και είναι πανεύκολα στην εφαρμογή: απλώς ανακινείς και ψεκάζεις από απόσταση 15-20 εκατοστών. 

Root Touch Up 3 Μαύρο, Koleston, €7.99

2. Τα προϊόντα σε μορφή πούδρας ή σκιάς είναι ιδανικά αν θέλεις να καλύψεις στοχευμένα σημεία. Στα plus είναι ότι δεν πρόκειται να ψεκάσεις άρα το προϊόν θα πάει εκεί ακριβώς που θες και όχι οπουδήποτε αλλού!

Wella Professionnals Instant Recharge ξανθό, €30.00.

3. Οι μάσκαρα για τα μαλλιά είναι ιδανικές για να καλύψεις κυρίως μήκη ή φύτρες και όχι ιδιαίτερα όλη την ρίζα. Αν δεν βάφεις τα μαλλιά σου, για παράδειγμα, και έχεις αρκετές μακριές λευκές με ένα πέρασμα θα είσαι τέλεια!

Magic Retouch Precision Brown, L’Oreal Paris, €10.06

Last chance tip: αν έχουν βγει λευκά στη ρίζα και έχεις σκούρα μαλλιά μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις τη μάσκαρά σου! 

 

Read More

And More