Σμ. Καρύδη: “Το παιδί είναι μια ισόβια δέσμευση και μια μετατόπιση του focus κι αυτό με τρομάζει”

“Ήθελα πολύ να συνεχιστεί το “Chicago”, όπως και οι υπόλοιποι”, δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη στο περιοδικό TV Clam! Η ηθοποιός που εναρσακώνει την “Ρόξι”, μίλησε για την σχέση που έχει με το εαυτό της κι εξηγεί τους λόγους που δεν έχει κάνει οικογένεια και παιδί…

Αυτοπεποίθηση;

Δεν μου αρέσω κάθε μέρα (γέλια). Άλλες φορές μου αρέσω πολύ, άλλες λίγο και άλλες λέω: “πως είσαι έτσι;” Το θέμα είναι τι ψυχολογία έχω, πως έχω ξυπνήσει. Για μένα όμως το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεσαι εσύ όμορφος. Αν δεν το νιώθεις, δεν θα σε δει ποτέ κανένας έτσι.

Προσπαθείτε πολύ γι΄αυτό; Περιποιείστε, πηγαίνετε γυμναστήριο;

Δεν βγαίνω μακιγιαρισμένη αν δεν έχω δουλειά. Όσον αφορά, όμως, στη γυμναστική και στη διατροφή, προσέχω. Είναι και το εργαλείο της δουλειάς μου. Για το πρόσωπο και τα μαλλιά μου, κάνω ό,τι όλες οι γυναίκες. Γενικά είμαι της φόρμας και του τζιν.

Είστε συμβιβασμένη με το χρόνο που περνά;

Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Ο άνθρωπος είναι φθαρτός, γερνάει και πεθαίνει. Δεν αρέσει σε κανέναν νομίζω.

Τι θέλετε να προλάβετε να κάνετε οπωσδήποτε στη ζωή σας;

Θέλω να πάω πολλά ταξίδια. Να είχα το περιθώριο και την τόλμη να γυρίζω τον κόσμο για έναν ολόκληρο χρόνο. Να έχω βέβαια και παρέα.

Δεν είστε μοναχική;

Το χώρο μου και το χρόνο μου τα θέλω. Αλλά θέλω να έχω φίλους να βγω να μοιραστώ πράγματα. Δεν είμαι από τους τύπους που πάνε μόνοι τους σινεμά.

Οικογένεια θα θέλετε να προλάβετε να κάνετε;

Αν ήταν, θα είχε γίνει, αν με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Δεν το επιδιώκω.

Θέλετε να αποκτήσετε παιδιά;

Με φοβίζει. Το παιδί είναι μια ισόβια δέσμευση και μια μετατόπιση του focus κι αυτό με τρομάζει. Δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου πίσω!

Read More

And More