Τα make up looks που μπορείς να υιοθετείς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Μέχρι πριν από μερικούς μήνες, όσο αφορά στο μακιγιάζ, περιοριζόσουν σε μια στρώση μάσκαρα, blush σε διακριτική απόχρωση και μικρή ποσότητα highlighter για να χαρίσεις λάμψη και μια δροσερή όψη σε όλο το πρόσωπο. Η μάσκα προστασίας σε περιόριζε και αυτός είναι ο λόγος που το αγαπημένο σου κραγιόν παρέμεινε στο περιθώριο. 

Τώρα όμως που επανέρχεσαι αργά αλλά σταθερά στις παλιές καλές συνήθειες, σκιές, φωτεινό blush, κραγιόν, lip gloss και μολύβια ματιών και χειλιών παίρνουν και πάλι την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου το οποίο ανανεώνεις ενόψει του χειμώνα και των γιορτών. Κι αν δεν είσαι ακόμη έτοιμη για extravagant ή βραδινά looks εγώ είμαι εδώ με απίθανες ιδέες. Make up looks που μπορείς να υιοθετείς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι παστέλ και γήινες αποχρώσεις είναι εκείνες που ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και ώρες της ημέρας. Οι experts επιμένουν πως επιτρέπεται να χρησιμοποιήσεις μια shimmer πινελιά στα μάτια ακόμη και το πρωί στο γραφείο και μην ξεχνάς πως οι Γαλλίδες φορούν όλη την ημέρα το εμβληματικό, κόκκινο κραγιόν. 

Στη συνέχεια θα δεις μερικά από τα ωραιότερα all day looks. Εσύ απλά επιλέγεις εκείνο που θα αντιγράψεις αύριο κιόλας. 

Η Margot Robbie με beige-ροδακινί σκιά στο κινητό βλέφαρο που περιέχει διακριτικό shimmer. Ημι-ματ κραγιόν στα χείλη στην ίδια ακριβώς απόχρωση και blush ένα τόνο πιο φωτεινό. Η προσωπική της make up artist Pati Dubroff έχει δώσει εξαιρετική σημασία στη βάση που είναι ματ και άψογη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pati dubroff (@patidubroff)

H Hailey Bieber αγαπάει πολύ το Hollywood glam αλλά στην πιο νεανική και ανάλαφρη εκδοχή του. Η make up artist Mary Phillips το δημιουργεί χρησιμοποιώντας highlighter στα ζυγωματικά, blush σε κρεμώδη μορφή και γήινες αποχρώσεις στα μάτια που περιέχουν shimmer. Τα χείλη παραμένουν λαμπερά και ζουμερά με το κατάλληλο super ενυδατικό balm με χρώμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Η διάσημη make up artist και influencer Violette υπενθυμίζει πολύ συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως το σωστό κόκκινο χρώμα στα χείλη είναι το μοναδικό που θα σου χαρίσει μια κομψή εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το ανανεώνεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr)

Το ροζ είναι πάντα μια υπέροχη ιδέα και μάλιστα στο μονοχρωματικό look. Μάτια, χείλη και ζυγωματικά ανθίζουν και χαρίζουν μια ανοιξιάτικη αίσθηση μέσα στο χειμώνα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Φυσικό και bronzer. Μπορείς ακόμη και τώρα να αποκτήσεις μια απαλή, ηλιοκαμένη όψη με τη βοήθεια του σωστού φον ντε τεν και highlighter σε μορφή στικ που θα απλώσεις στα μάτια και τα ζυγωματικά. Φροντίζεις ώστε τα φρύδια να έχουν άψογο σχήμα ενώ στα χείλη μια στρώση lip balm είναι αρκετή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Η Chiara Ferragni έχει μεγάλη αδυναμία στις γήινες αποχρώσεις στα μάτια. Η λεπτομέρεια όμως που χαρίζει έξτρα λάμψη στο βλέμμα είναι η λάμψη στην εσωτερική γωνία.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

H αποθέωση του natural make up look. Αν έχεις φακίδες τις αφήνεις να “στολίσουν” το πρόσωπο σου. Μια ματ καφέ σκιά τόσο στο πάνω όσο και το κάτω βλέφαρο θα χαρίσει την πιο ζεστή αίσθηση στο βλέμμα και ο ροδακινί τόνος στα ζυγωματικά ένα δροσερό φινίρισμα. Τα χείλη παραμένουν διακριτικά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jillian Dempsey (@jilliandempsey)

Τώρα είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις!

Read More

And More