Το show των MIRO με τους διάσημους! Έχουμε backstage photos από το μακιγιάζ!

Την περασμένη εβδομάδα έγινε το fashion show των MIRO και πολλές, πολλές ήταν οι διάσημες που βρέθηκαν εκεί (φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ). Κι επειδή εδώ είμαστε η στήλη του beauty, ας κάνουμε focus στο μακιγιάζ! Και όταν στην Ελλάδα μιλάμε για fashion shows και μακιγιάζ ο αμέσως επόμενος συνειρμός είναι τα MAC!

H ομάδα των pro ΜΑC makeup artists, λοιπόν, βρισκόταν BACKSTAGE και επιμελήθηκε το look των 36 κοριτσιών και 12 αγοριών που συμμετείχαν στο show.

/

H έμπνευση του make up ήταν dark romantic look (make up without make up) με φρέσκια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα λίγο χλωμή, έντονο contouring στα ζυγωματικά, και μια απαλή ροζ – δαμασκηνί απόχρωση στα μάτια που μιμείται τη φυσική σκίαση. Τα χείλη κινούνταν σε nude τόνους , χωρίς καθόλου λάμψη σχεδόν στεγνά και αφυδατωμένα, ενώ ιδιαίτερη φροντίδα δόθηκε στα φρύδια καλώς έπρεπε να είναι καλοσχηματισμένα και να αποπνέουν ένα masculine look .

/

Το make up look δημιούργησε η MAC Trainer Δώρα Ορφανού (την βλέπεις παραπάνω εν ώρα δράσης!) σε συνεργασία με το Νικόλα Γεωργίου, στυλίστα του show.

/

Παραπάνω, τα μαγικά προϊόντα MAC που εξασφάλισαν αυτό το αποτέλεσμα και παρακάτω το team της MAC στο bus των MIRO…

Και ναι, τα ελληνικά fashion shows δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτά του εξωτερικού! Και ναι (ξανά!) αυτό το beauty look πρέπει να το αντιγράψεις!

Read More

And More