Video! Πώς να κάνεις το sexy μακιγιάζ της JLO στο Μουντιάλ! Από την Ρ. Μπουντούρη!

Αν υπήρχε ένας λόγος να δούμε εμείς τα κορίτσια την έναρξη του Μουντιάλ, αυτός ήταν η JLO (καλά, καλά! Και για τα αγόρια ήταν πολύ, πολύ σημαντικός λόγος!). Και η Jenny from the block δεν μας απογοήτευσε κα-θό-λου! Γιατί ήταν τοοοοσοοοο sexy που μας έβαλε όλες στον πειρασμό να αντιγράψουμε το beauty look της! Κι εμείς εδώ στο TLIFE έχουμε και video turorial για το πώς να το κάνεις βήμα προς βήμα (καλά, καλά! Το κλέψαμε από το Μίλα όπου η Ράνια Μπουντούρη το έδειξε βήμα προς βήμα, αλλά τέλος πάντων το έχουμε και αυτό είναι που μετράει).

Αλλά πριν δεις το video tutorial στο τέλος αυτού του άρθρου, ας αναλύσουμε κάποιες λεπτομέρειες! Αυτή είναι μια από τις… όχι και τόσο κολακευτικές photos που ανέβασε η JLO στο instagram της, κυρίως γιατί εδώ το lip gloss στα χείλη είναι αρκετά έντονο. Και λογικό, αν σκεφτείς ότι αυτό που ήθελε η make up artist της Mary Phillips είναι να φαίνονται juicy τα χείλη της από μακριά, οπότε στο close up είναι επόμενο να δείχνει κάπως υπερβολικό.


Το χτένισμά της έγινε από τον Lorenzo Martin Jr. και πρόκειται για πολύ, πολύ sexy beachy κυματισμούς που σε αυτό το video tutorial στην αρχή της εβδομάδας σου είχαμε δείξει πώς να κάνεις!

Τέλος, το χρώμα των μαλλιών της το οφείλει στην hair colorist Tracey Cunningham η οποία έδωσε στην δημοσιότητα καναδυό tips: “Έχει ένα πολύ ελαφρύ μπεζ στο ύψος του 7 που δείχνει πολύ φυσικό. Αυτό που έκανα ήταν να σκουρύνω την βάση της έτσι ώστε να εξασφαλίσω μια πιο έντονη αντίθεση με τα highlights της”.

Και τώρα το καλύτερο part! Πάτησε play και δες το video tutorial με την Ράνια Μπουντούρη από την χθεσινή εκπομπή “Μίλα”. Και αμέσως μετά πάρε έναν καθρέφτη μπροστά σου και ξεκίνησε να το κάνεις!

Read More

And More