BEAUTY EVENT! Κέρδισε ένα χτένισμα και μοναδικά δώρα Pantene Pro-V ΤΩΡΑ!

Τι θα έλεγες να αποκτήσεις τα πιο υπέροχα μαλλιά που είχες ποτέ και να κερδίσεις και δώρα που έχουν να κάνουν με την περιποίησή τους; Να μια τέλεια ιδέα, λοιπόν, για το Σάββατο!

Το Pantene Pro-V, το brand που αγαπούν τα μαλλιά μας, είχε μια φανταστική ιδέα: δημιούργησε ένα van- κομμωτήριο με τους expert του Pantene οι οποίοι βρίσκονται σε συγκεκριμένα μέρη, συγκεκριμένες μέρες και είναι πανέτοιμοι να περιποιηθούν και να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου.

Το περασμένο Σάββατο, λοιπόν, το van του Pantene Pro-V μαζί με τον top hair expert Χρήστο Καλλανιώτη και την Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκονταν στην Νέα Χαλκηδόνα, ενώ για αύριο Σάββατο 25 Οκτωβρίου, το van- κομμωτήριο θα βρίσκεται έξω από το SUPERMARKET CARREFOUR ΑΛΙΜΟΥ. Εκεί, από τις 10.00 έως τις 16.00, εξειδικευμένοι hair stylists θα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη περιποίηση και styling μαλλιών καθώς και πολύτιμες συμβουλές, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σου, εντελώς δωρεάν. Στο τέλος του treatment, θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις και μοναδικά δώρα Pantene.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ!
Άφησε το facebook comment σου κάτω από αυτό το άρθρο. Κατόπιν κλήρωσης τέσσερις τυχερές από εσάς θα κερδίσουν μια ολοκληρωμένη περιποίηση από τους ειδικούς του Pantene και τη κατάλληλη σειρά προϊόντων Pantene που ταιριάζουν στον δικό σου τύπο μαλλιών! Και κάπως έτσι, αν είσαι τυχερή, αύριο έξω από το SUPERMARKET CARREFOUR ΑΛΙΜΟΥ, στο πιο πρωτότυπο van- κομμωτήριο θα αποκτήσεις τα πιο υπέροχα μαλλιά που είχες ποτέ και θα γνωρίσεις τους top ειδικούς!
Last chance info: το van- κομμωτήριο του Pantene Pro-V θα βρίσκεται και σήμερα έξω από το SUPERMARKET CARREFOUR ΑΛΙΜΟΥ!

ΑΦΗΣΕ ΤΟ FACEBOOK COMMENT ΣΟΥ!

Read More

And More