Brand new look! Ποια star έκοψε και έβαψε τα μαλλιά της;

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε κάποια star να πειραματίζεται με νέο look. Και πάνω που αρχίσαμε να βαριόμαστε μια star ήρθε με ολοκαίνουριο και πολύ hot look! Αναρωτιέσαι ποια είναι;

Την θυμάσαι; Η Fergie με το παλιό της look: μακρύ, ξανθό μαλλί και λίγο bimbo attitude… Η νέα Fergie παίρνει πόντους στιλ, αποβάλλει οτιδήποτε chipy και λανσάρει νέο look!

Η Fergie έκοψε τα μαλλιά της (δεν είμαι σίγουρη αν απλώς έβγαλε τα extensions) και άνοιξε το ξανθό της 1-2 τόνους. Και να μια έξυπνη ιδέα.
PS: Σε περίπτωση που θες να κόψεις κι εσύ τα μαλλιά σου, να φαίνεται διαφορά ανάμεσα στο πριν και το μετά αλλά να εξακολουθείς να έχεις μήκος για να παίζεις με διάφορα χτενίσματα, θα αγαπήσεις αυτό που έκανε η Fergie!

Oι μπροστινές τούφες είναι πιο κοντές με αποτέλεσμα από μπροστά να δείχνει το κούρεμα καρέ, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά έχουν πιο μακρύ μήκος για να μπορείς πάντα να κάνεις την αγαπημένη σου πλεξίδα!

Ας ψηφίσουμε και ας το συζητήσουμε!
Έκανες ποτέ κάποια αλλαγή στα μαλλιά σου (χρώμα ή κούρεμα) και το μετάνιωσες μετά; Πότε συνέβη τελευταία φορά; Πώς αντέδρασες; Στείλε το σχολιό σου παρακάτω και ψήφισε!

Read More

And More