Η JLO δεν το σκέφτηκε πριν τα κόψει! Γιατί να το κάνεις εσύ; 10 hot κουρέματα για καλοκαίρι!

Συμβαίνει κάτι με το καλοκαίρι που σε κάνει να μην πολυπαίρνεις σοβαρά τα πράγματα. Ή να μην τα σκέφτεσαι και πολύ. Και αυτός είναι ένας γενικός κανόνας που βρίσκει εφαρμογή από το δικό μας κεφάλι μέχρι το κεφάλι της JLO.

Τις προηγούμενες μέρες, λοιπόν, η JLO εμφανίστηκε στο Met Gala με ένα τέλειο καρέ. Το πιο συγκλονιστικό δε, είναι ότι το καρέ αυτό το έκοψε μόλις μιάμιση ώρα πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί. Θέλω να πω ότι η JLO δεν το σκέφτηκε για να το κάνει! Γιατί να το κάνεις εσύ;

Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει δέκα στιλάτα κουρέματα που θα σε κάνουν να μην το σκεφτείς καθόλου!

Jennifer Lopez

H Jennifer Lopez έκοψε τα μαλλιά της σε ένα μήκος που φτάνει λίγο πιο πάνω από τους ώμους. Το συγκεκριμένο κούρεμα προσθέτει δυναμική και σετάρεται τέλεια με ένα τέτοιο χτένισμα με βαθιά φράντζα.

Jourdan Dunn

Πιο glossy καρέ με στρογγυλεμένα τελειώματα που κάνουν το αποτέλεσμα περισσότερο χαριτωμένο και stylish παρά δυναμικό!

Arizona Muse

Ένα από τα ωραιότερα καρέ που έχουμε συναντήσει είναι και αυτό της Arizona Muse. Αν τα μαλλιά σου δεν έχουν πολύ όγκο και είναι ελαφρώς σπαστά δεν έχεις κανένα λόγο να κάνεις δεύτερες σκέψεις!

Charlize Theron

Αν σου αρέσουν τα καρέ αλλά δεν νιώθεις τόσο τολμηρή μπορείς να δοκιμάσεις το εξής: κόψε τα μαλλιά σου αφήνοντας τα μπροστινά μήκη πιο μακριά ώστε να σου δίνουν την αίσθηση ότι δεν έχεις κάνει μια πολύ extreme αλλαγή.

Marion Cotillard

To καρέ που αγαπούν οι Γαλλίδες: undone και messy με άνισα τα μπροστινά μήκη. Το μυστικό εδώ βρίσκεται στο styling: άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και θα έχεις εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα!

Rosie Huntington-Whiteley

Καρέ αλλά όχι καρέ! Αν θέλεις να τα κόψεις αλλά δεν νιώθεις τόσο τολμηρή αυτό το μήκος είναι ιδανικό. Επίσης, αν σε αυτό το στάδιο τα μαλλιά σου είναι πολύ μακριά, το αποτέλεσμα θα σου φανεί σαν… καρέ!

Edie Campbell

Άνισα μήκη, άνισες μακριές αφέλειες και αυτό το χρώμα θα σου δώσουν πόντους στιλ ακριβώς όπως της Edie Campbell!

Michelle Williams

Αν έχεις ήδη καρέ και θέλεις να φρεσκάρεις το look σου για καλοκαίρι το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να κόψεις curtain bangs!

Bella Hadid

Η Bella Hadid εδώ και πολλούς μήνες ανήκει στο cast των κοριτσιών με καρέ μαλλιά. Και αυτό το κούρεμα της ταιριάζει πολύ! Για να το υιοθετήσεις αρκεί απλώς να έχεις ένα μήκος στο τελείωμα.

Sienna Miller

H Sienna Miller αγαπά τα layers. Το αποτέλεσμα που βλέπεις εδώ μπορείς να το πετύχεις κάνοντας ελάχιστο ψαλίδι και τυλίγοντας τα μαλλιά σου προς διαφορετική κατεύθυνση κάθε φορά.

 

 

Read More

And More