Ποιες διάσημες έχουν εμφανιστεί με αυτά τα μαλλιά;

Θηλυκό και sexy! Το hairstyling που έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας δεν είναι άλλο από τα χαλαρά waves το οποίο μεταξύ πολλών άλλων looks ξεχώρισε στα catwalks του φετινού χειμώνα. Ποιες διάσημες ελληνίδες και διεθνείς stars το επέλεξαν και ποια είναι τα σωστά βήματα για να το υιοθετήσεις κι εσύ; Δες παρακάτω όλα τα απαραίτητα info και βάλε το look αυτό στη ζωή σου!

Δούκισσα Νομικού

Αν εξαιρέσεις τη θεαματική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, η Δούκισσα Νομικού μας έχει συνηθίσει σε αυτό το styling που την κάνει να δείχνει περισσότερο θηλυκή και λιγότερο girly ειδικά σε σχέση με το ponytail.

Kάτια Δέδε

Η Κάτια Δέδε με περισσότερο επιτηδευμένα wavy μαλλιά, έντονη χωρίστρα στη μέση smokey μάτια με γήινους τόνους.

Liz Hurley

Δεν είναι μόνο επιλογή των ελληνίδων αλλά και των διεθνών stars. Εδώ η Liz Hurley μας αποδεικνύει ότι κάνοντας την χωρίστρα ελαφρώς πιο πλάγια και με μια κοντή φράντζα, το look μπορεί να γίνει ακόμη πιο θηλυκό!

Julia Roberts

Και η Julia Roberts επέλεξε το συγκεκριμένο στιλ μαλλιών, αφήνοντας όμως τις άκρες τους ελαφρώς πιο ίσιες. Σε κάθε περίπτωση πάντως, και στα τέσσερα παραπάνω looks το wavy πρέπει να ξεκινά από το ύψος του αφτιού και προς τα κάτω ούτως ώστε να μην δίνει όγκο γύρω από το πρόσωπο. Αυτό είναι και το trick που κάνει το wavy ιδανικό για κάθε σχήμα προσώπου, ακόμη και τα πιο στρογγυλά.

Τα όπλα σου για να πετύχεις αυτό το look!

Mια μάσκα μαλλιών η οποία θα κάνει τα μαλλιά σου πιο smooth και λαμπερά. Χρησιμοποίησέ την οπωσδήποτε στο λούσιμο και ξέβγαλε με άφθονο κρύο νερό. Δοκίμασε τη μάσκα επανόρθωσης Intense Repair της Nivea

Ένα σίδερο για μπούκλες μεσαίου μεγέθους. Για να πετύχεις το αποτέλεσμα, πρέπει πρώτα να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με σεσουάρ κι έπειτα να χωρίσεις χοντρές τούφες και να τις τυλίξεις γύρω από το σίδερο ξεκινώντας από το ύψος του αυτιού. Κάθε φορά που ολοκληρώνεις μια τούφα τράβηξε ελαφρώς την άκρη της ώστε να μην δημιουργήσεις πολύ επιτηδευμένο αποτέλεσμα. Το ίδιο look επιλέξαμε και για την αναγνώστρια του TLIFE, Νατάσα Φίλη. Για να δεις όλη τη διαδικασία κάνε κλικ εδώ!

Τέλος, μια mousse είναι απαραίτητη για να δημιουργήσεις αυτές τις μπούκλες. Άπλωσε αρκετή ποσότητα σε όλο το μήκος των μαλλιών σου μετά το στέγνωμα με το πιστολάκι και πριν το φορμάρισμα με το ψαλίδι για μπούκλες. Απόλυτα εξειδικευμένο προϊόν είναι το Pantene Pro-V για μπούκλες.

Read More

And More