Melania makeover: οι πλαστικές για να μοιάσουν με την Melania Trump αυξάνονται κατακόρυφα!

Απ’ ότι φαίνεται ολοένα και περισσότερες γυναίκες θέλουν να μοιάσουν στην Πρώτη Κυρία. Se-riou-sly!

Σύμφωνα με τον πλαστικό Dr. Franklin Rose που έχει την έδρα του στο Houston ολοένα και περισσότερες γυναίκες του ζητούν να μοιάσουν στην Melania Trump. Βεβαίως, ο ίδιος είναι διάσημος για τις πλαστικές του εν γένει, αλλά και τα λεγόμενα “Ivanka Trump makeovers” πιο συγκεκριμένα, οπότε δεν ήταν κάτι που τον ίδιο τον εξέπληξε ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, μια ασθενής του, η Claudia Sierra, έκανε οκτώ επεμβάσεις προκειμένου να μοιάζει με την πρώτη κυρία. Σε αυτές τις επεμβάσεις συμπεριλαμβάνονταν το botox, τα fillers, ρινοπλαστική και πολλά ακόμη.

“Θέλω να νιώθω σαν την Πρώτη Κυρία που αισθάνομαι πως είμαι μέσα μου!”, φαίνεται να δήλωσε η ίδια σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε ο γιατρός και συνέχισε: “Για εμένα η Melania είναι πρότυπο δύναμης και δυναμικής. Είναι η Πρώτη Κυρία μας και ανυπομονώ να της μοιάσω απόλυτα!”.

Μάλιστα, μια άλλη ασθενής η οποία θα κάνει αντίστοιχες επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσει στην Melania Trump θα πρωταγωνιστήσει και σε ένα αμερικάνικo show με τίτλο Inside Edition, ενώ τα συγκεκριμένα επεισόδια θα λέγονται “Melania in The Making!”.

Τώρα, πώς σου φαίνεται οοοοοοολο αυτό; Πάντως, αν κάποια (όχι από εμάς!) θέλει extra έμπνευση για να μοιάσει στην Melania Trump με ένα κλικ εδώ μπορεί να πάρει μερικές ιδέες από μεταμορφώσεις της!

Read More

And More