Μετά την Alicia Keys και η Jen Garner χωρίς μακιγιάζ σε επίσημο event!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Alicia Keys αποφάσισε να μην ξανακάνει ποτέ μακιγιάζ στη ζωή της και το έγραψε στο LennyLetter γιατί όπως είπε δεν ήθελε να κρύβει πια ούτε την ψυχή της, ούτε το πρόσωπό της ούτε τίποτα! Και ήταν η ίδια που πήγε στα MTV VMA και ξεσήκωσε ένα σωρό αντιδράσεις γιατί δεν είχε βάλει πούδρα (ugh!).

Όμως, καθώς φαίνεται η Alicia Keys ξεσήκωσε ένα ολόκληρο κίνημα με το οποίο συμπλέουν και άλλες διάσημες οι οποίες το βρήκαν πολύ απελευθερωτικό να πηγαίνουν σε red carpet events χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Πάρε για παράδειγμα την Jennifer Garner η οποία εμφανίστηκε αμακιγιάριστη όχι μια αλλά δύο φορές, στο πλαίσιο μάλιστα του promo της νέας της ταινίας Wakefield που γίνεται τώρα στο Κολοράντο.

Και παρά το γεγονός ότι η κίνηση αυτή έχει κάτι το επαναστατικό, στην πραγματικότητα είναι το προφανές δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. Μια γυναίκα αν θέλει να κάνει μακιγιάζ, κάνει και μια άλλη που δεν θέλει να κάνει, δεν κάνει! Τόσο απλά!

Ή, όπως αλλιώς το έθεσε ο σύζυγος της Alicia Keys, που προασπίστηκε την σύζυγό του η οποία δέχτηκε επίθεση μετά την εμφάνισή της στα MTV VMA: “Πρέπει να το σκεφτείτε. Αυτό είναι πολύ σοβαρό! Κάποιος κάθεται στο σπίτι του και γίνεται έξαλλος με κάποιον άλλο που δεν φόρεσε μακιγιάζ. Όχι στο πρόσωπό σας, αλλά στο πρόσωπό ΤΟΥ. Αποφάσισε να μην φορέσει μακιγιάζ στο δικό ΤΟΥ πρόσωπο γιατί δεν ήθελε. Αλλά εσείς νευριάζετε γιατί αυτός δεν έβαλε μακιγιάζ για να ευχαριστήσει ΕΣΑΣ! Τι σ*** είναι αυτά;”.

Ποια η γνώμη σου για οοοοολα αυτά;Κράτα το

Read More

And More