Μετά τις sheet masks προσώπου, οι sheet masks χεριών!

Οι sheet masks για το 2017 είναι ότι τα αρώματα για τα 90’s! Εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες και μπορείς να βρεις την δική σου sheet mask είτε θέλεις λείανση των ρυτίδων, είτε ενυδάτωση ή ότι άλλο βάλει ο νους σου.

Και τώρα, το trend περνάει από το πρόσωπο στα χέρια σου καθώς η νέα τάξη μπιουτοπραγμάτων θέλει να φροντίζουμε τα χέρια μας, ίσως το πιο παραμελημένο σημείο πάνω μας που μαρτυρά την ηλικία μας. Η τάση των sheet masks για τα χέρια έρχεται ξανά από την Ιαπωνία, τα διεθνή μέσα ομορφιάς αφιερώνουν γραμμές ολόκληρες σε αυτό το task- mask και στο amazon θα βρεις δεκάδες τέτοιες μάσκες που είτε μπαίνουν σε ολόκληρο το χέρι, στα δάχτυλα ή ακόμη και στις άκρες των δαχτύλων.

Παραπάνω μια sheet mask για τα νύχια που ταλαιπωρούνται από το gel και η οποία κυκλοφορεί τον Ιούλιο από το brand του εξωτερικού Le mini macaron και παρακάτω μια πολύ αγαπημένη sheet mask χεριών, η Magic Stripes Hand Repairing Gloves (€38,81) που έχουμε δοκιμάσει από την Make Me Up.

Είτε επενδύσεις σε μια sheet mask χεριών είτε όχι έχε στο νου σου να φροντίζεις πάντα τα χέρια σου! Και δύο πολύ σημαντικά tips που… θα βρεις μπροστά σου! 1. Να φοράς πάντα αντηλιακή και στα χέρια. Είναι εκτεθειμένα στον ήλιο συνεχώς και είναι από τα πρώτα σημεία που εμφανίζουν πανάδες. 2. Ότι προϊόν περισσεύει από το skincare routine σου όπως, για παράδειγμα, κρέμα που έχεις φορέσει παραπάνω και άπλωσέ το στην επιφάνεια των χεριών σου!

Read More

And More