Site icon TLIFE

Μετά τον Brad Pitt και ο Robert Pattinson γίνεται πρόσωπο αρώματος!

Τον περασμένο μήνα το βίντεο που γύρισε ο Brad Pitt για λογαριασμό του Chanel no 5 ήταν βασικό θέμα συζήτησης σε ό,τι έχει να κάνει με ομορφιά (να σου θυμήσω ότι ο Brad είναι το πρώτο πρόσωπο στην ιστορία που παρουσίασε γυναικείο άρωμα κι εδώ μπορείς να δεις το βίντεο ξανά και ξανά. Η αλήθεια είναι δεν το χορταίνω…).

Σήμερα, μαθαίνουμε ότι ο Robert Pattinson μόλις υπέγραψε με τον οίκο Dior για να είναι το πρόσωπο αρώματος. Αυτή την φορά, το concept είναι πιο “συντηρητικό” καθώς ο πρωταγωνιστής του Twilight θα είναι ambassador αντρικού και όχι γυναικείου αρώματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το E! ο πρωταγωνιστής του Twilight θα πάρει 12 εκατομμύρια δολάρια (!!!) για τρία χρόνια, όσο δηλαδή διαρκεί το συμβόλαιό του. Πρόκειται, όμως, για ένα info που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Και κάπως έτσι, ο Robert ως πρόσωπο του Dior και η Kristen ως πρόσωπο του Balenciaga έζησαν καλά! Και εμείς ανυπομονούμε να δούμε σύντομα το κορίτσι του Balenciaga και το αγόρι του Dior μαζί στο red carpet, και να ζήσουμε καλύτερα!

© 2024 tlife.gr