Μια νέα σειρά σώματος που κρύβει σημαντικά μηνύματα

Η Papoutsanis είναι μία από τις εμβληματικές, ελληνικές εταιρίες που έχουμε συνδέσει με τα παιδικά μας χρόνια. Μετρά άλλωστε 150 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και προϊόντων προσωπικής φροντίδας. Εξελίσσεται και ανανεώνεται διαρκώς και τώρα παρουσιάζει τη νέα Aromatics Vegan σειρά που κρύβει ένα σημαντικό μήνυμα.

Τα νέα Free, Love και Hope της σειράς Papoutsanis Aromatics ήρθαν για να μεταφέρουν αισιοδοξία και δύναμη μέσα από τα αξεπέραστα αρώματά τους και τη μοναδική τους σύνθεση. Οι ονομασίες τους είναι εμπνευσμένες από αξίες που μας έχουν λείψει το τελευταίο διάστημα και δημιουργήθηκαν ώστε να μεταφέρουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης. 

Aromatics Love: Με άρωμα Γιασεμί  και Σανταλόξυλο.  Aromatics Free:  Με άρωμα Άνθη Πορτοκαλιάς και  Λεβάντα.  Aromatics Hope: Με άρωμα Περγαμόντο και Λευκό Τσάι. Και όλα τους είναι κλεισμένα σε συσκευασίες που αναδεικνύουν έντονα αυτές τις αξίες και μιλούν στην καρδιά μας μέσα από εμψυχωτικούς στίχους γνωστών Ελλήνων ποιητών. 

Η νέα σειρά αποτελείται από αναζωογονητικά αφρόλουτρα και κρέμες σώματος και χεριών που χαρίζουν μία υπέροχη αίσθηση ευεξίας όλη την ημέρα. Η σύνθεση των προϊόντων είναι 100% vegan και περιποιούνται το δέρμα σε βάθος χάρη στην αλόη, τα prebiotics και τη βιταμίνη Ε που περιέχουν στη σύνθεση τους.

Και κάτι ακόμη: Τα προϊόντα της σειράς Love φέρουν την πρωτοποριακή, πατενταρισμένη αρωματική τεχνολογία Vivascentz™ που  βοηθά στην προαγωγή του ευζήν. Μέσα σε έναν κόσμο που συνεχώς  αλλάζει, η ανάγκη για ελπίδα, αγάπη και ελευθερία παραμένει σταθερή. Αναζήτησε το δικό σου Papoutsanis Aromatis και απόλαυσε την κάθε στιγμή.

Κεντρική photo: iStock

 

Read More

And More