Ας μιλήσουμε γι’αυτό το gadget που βλέπεις παντού στο instagram!

Ακόμη κι αν έχεις στοιχειώδη σχέση με το instagram και την ομορφιά θα έχει πάρει το μάτι σου αυτό εδώ το gadget. Αν, πάλι, το #beautyjunkie είναι το αγαπημένο σου hashtag, έχεις φτάσει σε εκείνο το επίπεδο που αυτό το gadget το βλέπεις μέχρι και στον ύπνο σου. Well, well, well! Μόλις το εντοπίσαμε στην Ελλάδα και έχουμε όλα τα info.

Το συγκεκριμένο gadget είναι σφυρηλατημένο από συμπαγές νεφρίτηκαι στηρίζεται στην κινέζικη φιλοσοφία από τον 7ο κιόλας αιώνα. Επίσης, είναι παγωμένο (αλήθεια, δεν είχα ιδέα πόσο!) και το χρησιμοποιείς ως εξής: αφού απλώσεις το serum ή την κρέμα σου κάνεις μασάζ. Η πιο μικρή πλευρά είναι για την περιοχή κάτω από τα μάτια, για το υπόλοιπο πρόσωπο είναι η πιο φαρδιά πλευρά.

Η αναπόφευκτη ερώτηση είναι: γιατί να το αγοράσω εκτός από το να βγάλω μερικές πολύ ωραίες φωτογραφίες στο instagram. Καταρχήν, γιατί λόγω θερμοκρασίας διώχνει τα πρηξίματα και ειδικά κάτω από τα μάτια. Έπειτα, τα προϊόντα απορροφώνται και εισχωρούν καλύτερα. Αλλά πάνω και πέρα από όλα αυτά, δεν έχω τίποτα πιο χαλαρωτικό- απολαυστικό από το να βλέπω σειρές στον καναπέ την ώρα που κάνω μασάζ στο πρόσωπο με αυτό το gadget. Α! Και ένα ποτήρι κρασί και μερικά κεριά αναμμένα κάνουν πάντα το σκηνικό καλύτερο!

Το DOS Jade Roller κοστίζει €29.00 και θα το βρεις στο beauty-hall.gr

Read More

And More