Μην χάσεις το μακιγιάζ της Christina Aguilera στα American Music Awards!

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε την Christina Aguilera στα American Music Awards και, όπως φαίνεται, άξιζε πέρα για πέρα η αναμονή. Στην τελευταία της εμφάνιση, λοιπόν, η οποία έγινε λίγες ώρες πριν η ίδια εμφανίστηκε με ένα μακιγιάζ που μας έδωσε έμπνευση για τις μέρες που έρχονται!

Το μακιγιάζ ανέλαβε ο προσωπικός της makeup artist, Etienne Ortega, ο οποίος δημιούργησε ένα smudged μακιγιάζ ματιών βασισμένο σε μια σκιά που έμοιαζε σχεδόν τρισδιάστατη, τα χείλη της ήταν βαμμένα σε μια peach-nude, αποτέλεσμα “συνεργασίας” ενός περιγράμματος Make Up Forever και ενός κραγιόν Nars.

Αυτό που έκανε δε, το συγκεκριμένο beauty look ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η Chirtina Aguilera κινούνται στην… nude πλευρά. “Τα τελευταία δύο χρόνια που εμφανίστηκε στα AMA το μακιγιάζ της ήταν πολύ φυσικό και ήταν μια επιλογή που έκανε συχνά τελευταία. Το ρούχο που φορούσε ήταν ένα statement κομμάτι και ήθελε να διατηρήσει αυτό το glam απλό και να αφήσει το φόρεμα να κλέψει την παράσταση. Ήθελε το μακιγιάζ της φυσικό αλλά με τον δικό μας τρόπο φυσικό”, δήλωσε ο προσωπικός της makeup artist.

Αλήθεια, εσύ πώς την προτιμάς;

 

Read More

And More