Μόλις αποκαλύφθηκε! Το τέλειο tip της makeup artist στο νυφικό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow!

Never late than never! Μπορεί να έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες από τότε που η Gwyneth Paltrow παντρεύτηκε τον τηλεοπτικό παραγωγό Brad Fulchuk, αλλά μόλις ανέβασε στο site της (aka Goop) μερικές φωτό από εκείνη την ημέρα. Επίσης, σε ένα παράλληλο σύμπαν, η κολλητή της και προσωπική της makeup artist, Gucci Westman μοιράστηκε όλα τα info για το νυφικό μακιγιάζ της Gwyneth εκείνη τη μέρα. Και κάπως έτσι αναπόφευκτα, διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές!

Η Gucci Westman, λοιπόν, ανέβασε τις παρακάτω φωτό από την προετοιμασία της Gwyneth Paltrow στην οποία φαίνεται και η Cameron Diaz, και έγραψε τα εξής: “Ήταν μεγάλη μου τιμή να βοηθήσω στην προετοιμασία της πολύ καλής μου φίλης, Gwyneth Paltrow για την μεγάλη μέρα! Η ίδια ήθελε να νιώθει ο εαυτός της αλλά στην πιο βελτιωμένη εκδοχή της, δηλαδή αυτό που μου αρέσει να κάνω ακριβώς!”. Στο ίδιο post η ίδια ανέφερε όλα τα προϊόντα με τα οποία έκανε το μακιγιάζ της: Πριν ξεκινήσει το makeup άπλωσε την Revitalizing Day Moisturizer από την Goop (σειρά περιποίησης προσώπου της Gwyneth) και το Enriching Face Oil. Έπειτα χρησιμοποίησε το Super Loaded Tinted Highlighe από το brand Westman Atelier, ψηλά στα ζυγωματικά της Gwyneth καθώς και στο κινητό της βλέφαρο προκειμένου να δημιουργήσει μια λάμψη από μέσα. Στην συνέχεια έκανε contouring με το Face Trace Contour Stick στην απόχρωση Biscuit και το Beauty Butter Powder Bronzer στο περίγραμμα του μετώπου και στην γέφυρα της μύτης για να ζεστάνει την επιδερμίδα της. Επίσης, χρησιμοποίησε το Baby Cheeks Blush Stick με διαφορετικούς τρόπους: αρχικά έβαλε την απόχρωση Dou Dou στα μάγουλα κι έπειτα συνδύασε τις αποχρώσεις Petal και Poppet στα χείλη για να δείχνουν πιο juicy.

ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TIP!

Από όλα τα παραπάνω και από όλα αυτά τα προϊόντα, αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις είναι αυτό το tip: να προετοιμάζεις την επιδερμίδα σου σωστά και να απλώνεις το highlighter στα σωστά σημεία (και οπωσδήποτε ψηλά στα ζυγωματικά!) προτού απλώσεις foundation! Έτσι, η λάμψη που εξασφαλίζεις μοιάζει να πηγάζει από μέσα σου!

https://www.instagram.com/p/BpsAdnUHJdq/

 

Read More

And More