Μπήκες σε σκέψεις; Η Miranda Kerr κάνει γυμναστική με μάσκα προσώπου! Δες photo!

Η Miranda Kerr μόλις μας αποκάλυψε ένα, χμμμ… κάπως διαφορετικό μυστικό ομορφιάς που φαίνεται να κάνει δουλειά (αν κρίνεις από το αποτέλεσμα!). Τόσο που σκέφτομαι να αρχίσω και την γυμναστική! Γιατί αυτό το beauty tip σετάρεται με γυμναστική θες δεν θες.

Και να τι εννοώ!

/

Την παραπάνω photo ανέβασε στο instagram της η Miranda Kerr γράφοντας: “Multitasking με την Mary Hellen κάνοντας μπαλέτο και φορώντας την Hydrating Face Mask της Kora Organics”.

Τα Kora Organics είναι μια σειρά περιποίησης προσώπου της ίδιας της Miranda Kerr κι εδώ μπορείς να τσεκάρεις το online shop της. Αλλά μετά από αυτή την photo ανοίγει μια μεγαααααλη συζήτηση! Μήπως η ιδέα της Miranda Kerr, γυμναστική στο σπίτι και μάσκα προσώπου, να κάνει δουλειά; Από την μια όταν ιδρώνουμε οι πόροι ανοίγουν και τα συστατικά της μάσκας εισχωρούν καλύτερα, από την άλλη, όμως, όταν ιδρώνουμε πολύ η μάσκα δεν μπορεί παρά να τρέξει!

Εσύ τι πιστεύεις; Είναι κάτι που σκέφτεσαι να κάνεις, μια Κυριακή ας πούμε που έχεις χρόνο για τον εαυτό σου; Ας ψηφίσουμε!

Read More

And More