Body Mist: H ανάλαφρη εσάνς που μυρίζει καλοκαίρι

To καλοκαίρι αφήνεις στην άκρη τις δυνατές εσάνς και επιλέγεις εκείνες που θυμίζουν εξωτικά φρούτα, δροσερό αεράκι και τη θάλασσα. Ανάλαφρες συνθέσεις που ταιριάζουν με τη διάθεση σου και την ατμόσφαιρα.  

Κι αν θέλεις τη γνώμη μου το body mist είναι ιδανικό μιας και κλείνει στη συσκευασία του το καλοκαίρι. Η σύνθεση του είναι συνήθως χωρίς αλκοόλ που σημαίνει ότι μπορείς να το φορέσεις ακόμη και στην παραλία. Παράλληλα αφήνουν μια έντονη αίσθηση δροσιάς ενώ χάρη στα έλαια που περιέχουν χαρίζουν ενυδάτωση και απαλότητα. 

Δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου και βάλε στο καλάθι των αγορών εκείνο που σου ταιριάζει. 

 

Korres Νερό Καρύδας Body Mist:  Με απολαυστικό άρωμα καρύδας για μια δροσερή αίσθηση καλοκαιριού. Συνδυάζεται με εκχύλισμα ginger και αλόης που προσφέρουν την απόλυτη αίσθηση δροσιάς.

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt Body Mist: Αφήνει την αίσθηση του φρέσκου αέρα. Παράλληλα, μια υποψία από θαλασσινό αλάτι και η ξυλώδης, γήινη και γοητευτική αίσθηση του φασκόμηλου προσφέρουν τη ζεστασιά του ήλιου. 

Diptyque Do Son Body Mist: Χάρη στη φρεσκάδα των λουλουδιών θυμίζει ένα ταξίδι στο Βιετνάμ με αισθησιακά αρώματα πολύανθου και θαλασσινής αύρας.

Clarins Eau Ressourcante:  Με αιθέρια έλαια και φυτικά εκχυλίσματα στη σύνθεση του, αρωματίζει, ενυδατώνει επαναφέροντας τη χαμένη ενέργεια. Το turquoise χρώμα της συσκευασίας συμβολίζει την ηρεμία και την ισορροπία.

Ritual The Ritual Of Karma Hair & Body Mist: Χαρίζει στην επιδερμίδα και στα μαλλιά σας μια καλοκαιρινή αίσθηση. Συνδυάζει το γλυκό, λουλουδάτο άρωμα του Ιερού Λωτού με τη θρεπτική δύναμη του Βιολογικού Λευκού Τσαγιού, χαρίζοντας μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή αίσθηση. Απολαύστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία τελετουργικού Karma συνδυάζοντας αυτό το σπρέι με άλλα προϊόντα Karma. Ιδανικό και για ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς η σύνθεση δεν περιέχει οινόπνευμα.

 

Read More

And More