Η νέα καμπάνια του YSL είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία!

Τέσσερις φορές το χρόνο οι οίκοι καλλυντικών λανσάρουν τις συλλογές μακιγιάζ τους για την εκάστοτε εποχή. Η Spring Collection, λοιπόν, είναι πάντα η πιο ενδιαφέρουσα. Ίσως γιατί μετά από μια μακρά περίοδο με καφετιά και γήινα, επιτέλους μπαίνει λίγο χρώμα στη ζωή μας. Πολύ στην προκειμένη περίπτωση.

Μόλις κυκλοφόρησε, λοιπόν, η ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ του Yves Saint Laurent και είναι ότι καλύτερο έχουμε δει τελευταία και από άποψη visual- παραγωγής και από άποψη προϊόντων!

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ POP ILLUSION
Ένα ονειρικό τοπίο στον ορίζοντα, απαλά φώτα αλληλοϋφαίνονται, σαν ένα τολμηρό κάλεσμα. Η Staz Lindes, η πρέσβειρα της YSL Beauté, ατενίζει τη θέα στην πόλη, χαμένη στο άγνωστο. Είναι χαραυγή ή μήπως ηλιοβασίλεμα; Είναι η αρχή ή το τέλος; Το φως, υπερβατικό, την απομακρύνει από το σάρκινο εαυτό της, σε ένα ταξίδι γεμάτο πειραματισμούς. Μια πρόσκληση σε ένα μέρος καινούριο εκεί έξω, κάπου που δεν έχει ξαναπάει ποτέ μέχρι σήμερα…
Το μακιγιάζ της, που απαθανατίζεται από τον φακό του διάσημου φωτογράφου Craig McDean, μοιάζει σχεδόν φουτουριστικό -φωτεινά χρώματα που αλληλοσυγκρούονται και έντονα συναισθήματα, σε απόλυτη αρμονία με το τοπίο, σαν σε παράλληλο σύμπαν.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

Η Spring Collection του YSL αποτελείται από πέντε προϊόντα εκ των οποίων τα δύο star είναι η SP2018 COUTURE PALETTE COLLECTOR και η SP2018 LIP PALETTE COLLECTOR για τα μάτια και για τα χείλη, αντίστοιχα οι οποίες κοστίζουν €61.80. Και αν είσαι διστακτική με την μπλε σκιά, ρίξε απλώς μια ματιά στην αρχική εικόνα με την Staz Lindes!

Read More

And More