Η νέα συλλογή της MAC με τον Jeremy Scott είναι η πλέον αγαπημένη μας!

Η MAC είναι από τα πιο αγαπημένα μας brands μακιγιάζ και οι λόγοι είναι αυτονόητοι. Σου υπενθυμίζω έναν από τους πολλούς: όλες αυτές οι limited edition συνεργασίες που κάνει με stars, οίκους και σχεδιαστές. Και κάθε φορά που η MAC λανσάρει μια τέτοια συνεργασία α) θέλουμε να αποκτήσουμε όλα τα προϊόντα της σειράς β) είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει. Μέχρι εκείνη τη στιγμή και σίγουρα μέχρι την στιγμή που θα δούμε την επόμενη.

Το τεράστιο νέο είναι ότι η MAC συνεργάζεται με τον Jeremy Scott, τον creative director του οίκου Moschino, και η νέα συλλογή είναι πραγματικά ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ! Καταρχήν, όλα τα προϊόντα έχουν packaging που συνδέονται με τη μουσική και μας φέρνουν στο μυαλό έντονα τα 90’s (εχμ! Τα 90’s είναι η αγαπημένη μας δεκαετία).

“Η μουσική μου ασκεί τεράστια γοητεία και το πώς μπορείς να αλλάξεις την διάθεση του κόσμου που βρίσκεται σε έναν χώρο απλώς και μόνο αλλάζοντας τραγούδι είναι εντυπωσιακό. Για μένα, το ίδιο πράγμα κάνει ακριβώς και το μακιγιάζ: μπορούν και τα δύο να σε μεταμορφώσουν. Μπορεί να φοράς ένα απλό λευκό T-shirt και ένα τζιν και να φορέσεις ένα κόκκινο κραγιόν και να αλλάξει όλη η διάθεσή σου”, είπε ο σχεδιαστής μιλώντας αποκλειστικά στη Vogue.

Η σειρά κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο και ανυπομονούμε να φτάσει στα χέρια μας!

 

Read More

And More