Νέο κορεάτικο trend στον τρόπο που πλένουμε το πρόσωπό μας. Και θα είναι huge

Υπάρχουν κάποια πράγματα στην ομορφιά που μου προκαλούν υπερκύματα ενθουσιασμού. Όπως οτιδήποτε έχει να κάνει με τον καθαρισμό του προσώπου (skin first!). Ή τα κορεάτικα beauty trends. Το νέο, λοιπόν, για το οποίο θα σου μιλήσω εδώ συνδυάζει δύο στα δύο οπότε καταλαβαίνεις ότι μπήκε ήδη στη λίστα με τα αγαπημένα μου!

Μετά το double cleansing (πρέπει να διαβάσεις οπωσδήποτε εδώ τι είναι σε περίπτωση που σου ξέφυγε, αλλιώς είναι σαν να κάνεις μπάνιο με τα ρούχα σου!) οι Κορεάτισσες μας συστήνουν σε μια ολοκαίνουρια τάση του skincare με την οποία έχουν μανία τώρα. Η τάση λέγεται Hot Cleansing και καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και το μακιγιάζ.

Αλλά τι ακριβώς είναι το Hot Cleansing; Είναι το trend που θέλει να κάνουμε μασάζ στην επιδερμίδα μας με ένα gel που ενεργοποιείται και γίνεται ζεστό όταν έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα μας, να το αφήνουμε για 30 δευτερόλεπτα κι έπειτα να αφαιρούμε με ζεστό νερό. Και αν δεν σου κάνει τίποτα εντύπωση, να σου πω πως αυτά τα θερμαινόμενα gel δεν μοιάζουν σε τίποτα με όλα όσα έχεις δοκιμάσει, τουλάχιστον σύμφωνα με τα reviews αφού η αλήθεια είναι πως δεν έχουν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά οπότε ούτε εγώ έχω δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο. Αυτά τα gel, λοιπόν, πραγματικά θερμαίνουν την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι υπερβολική ζέστη. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος. Από την άλλη, αυτή η θερμότητα είναι που κάνει τους πόρους να ανοίξουν ενώ η “θερμότητα λιώνει το σμήγμα το οποίο απομακρύνεται ευκολότερα”, σύμφωνα και πάλι με τα reviews.

Πάντως, αν αναζητάς ένα hot cleansing gel το πιο διάσημο τώρα στην Κορέα, εκεί που χτυπάει η καρδιά της κοσμετολογίας, είναι το maNara (ιαπωνικό brand) το οποίο μπορείς να βρεις εδώ αλλά και στο ebay με τιμή που αγγίζει τα €60.00 περίπου.

Παρακάτω, ένα βίντεο για το hot cleansing κι εν τω μεταξύ επανέρχομαι με review και όσα πρέπει να ξέρεις για το hot cleansing, το double cleansing και κάθε μορφή καθαρισμού από τον δερματολόγο!

Read More

And More