New in! Αυτά είναι τα καλλυντικά της Victoria Beckham και που θα τα βρεις!

Η Victoria Beckham είχε πέντε λεπτά από το 24ωρό της ελεύθερα τα οποία αποφάσισε να διοχετεύσει σε ένα νέο project: στην δημιουργία μιας (ακόμη) εταιρίας καλλυντικών. Και μπορεί να έχεις συνηθίσει τις διάσημες, τη μια μετά την άλλη να αποκτούν το δικό τους beauty brand, αλλά η Posh έχει ένα πού συγκεκριμένο στιλ το οποίο είναι εμφανές και στα καλλυντικά της! Στο Victoria Beckham Beauty θα βρεις προϊόντα που απευθύνονται σε εκείνες τις γυναίκες που όπως και η Posh δεν έχουν ελεύθερο χρόνο και θέλουν γρήγορες και εύκολες λύσεις.

Σε αυτό το brand θα βρεις προϊόντα από μακιγιάζ μέχρι skincare αλλά η αρχή έγινε από το πρώτο. Τα πρώτα προϊόντα μακιγιάζ που βγήκαν σε κυκλοφορία, λοιπόν, είναι τα εξής τρία:

  • Παλέτα με σκιές Smokey Eye Brick: η καθεμία κοστίζει 54 δολάρια και περιέχει τέσσερις αποχρώσεις που σετάρονται τέλεια μεταξύ τους ώστε να μην χάνεις χρόνο αναζητώντας τις μονές σκιές σου σε ένα τεράστιο νεσεσέρ.
  • Lid Lustre: πρόκειται για τέσσερις μονές σκιές που αφήνουν στα βλέφαρα την τέλεια γυαλάδα αλλά και το πλούσιο χρώμα που θέλεις. Τις εφαρμόζεις ταμποναριστά με το δάχτυλο και είναι ότι πιο… easy peasy έχεις δοκιμάσει. Η καθεμία κοστίζει 36 δολάρια.
  • Satin Kajal Eyeliner: τρεις αποχρώσεις (μαύρο, bronze και μπορντώ) που αφήνουν το τέλειο smudged μακιγιάζ στα μάτια, το ίδιο μακιγιάζ που είναι το signature της Victoria Beckham. Το καθένα μολύβι κοστίζει 26 δολάρια και ένα tip για να πετύχεις το αντίστοιχο αποτέλεσμα είναι να το απλώσεις εσωτερικά στο κινητό βλέφαρο, ελάχιστα στη ρίζα του βλεφάρου και έπειτα να κλείσεις τα μάτια σου πιέζοντας αρκετά.

Όλα τα προϊόντα από την συλλογή Victoria Beckham Beauty θα τα βρεις στο www.victoriabeckhambeauty.com

Read More

And More