Nicole Kidman: το καλλυντικό που προτρέπει τις κόρες της να φοράνε!

Η Nicole Kidman πέρασε μια μακρά περίοδο όπου οι πλαστικές επεμβάσεις είχαν αλλοιώσει αρκετά την εικόνα της. Αλλά τον τελευταίο καιρό έχει επιστρέψει στην Nicole Kidman που γνωρίζαμε, σε εκείνη που έχει φτάσει τα 50 και που διαπιστώνει πως δεν είναι καθόλου κακό να μεγαλώνεις και πως πρέπει να είσαι δεκτική στις αλλαγές που συμβαίνουν. Για αρχή: δεν είσαι δέντρο με ρίζες. Είσαι άνθρωπος και προχωράς.

Η ίδια μίλησε στο W και αποκάλυψε καναδυό πράγματα σε σχέση με την επιδερμίδα της και τις beauty συνήθειές της. Επίσης, είπε ότι την απασχολεί έντονα ο τύπος της επιδερμίδας της: είναι αρκετά αφυδατωμένη οπότε χρειάζεται ενυδάτωση!

“Το παν είναι να είσαι υγιής! Προφανώς, χρειάζεται να χρησιμοποιείς συγκεκριμένες κρέμες και να χρησιμοποιείς και αντηλιακή και χρειάζεται και να προσέχεις τον εαυτό σου περισσότερο! Προσωπικά, η επιδερμίδα μου είναι πολύ ξηρή και τα χείλη μου είναι πολύ ξηρά οπότε σε οτιδήποτε ενυδατικό η αντίδρασή μου είναι: ναι, παρακαλώ!”.

Όσον αφορά την beauty συμβουλή που δίνει στις κόρες της, την 9χρονη Sunday και την μόλις έξι ετών Faith, είναι να προστατεύουν την επιδερμίδα τους από την ακτινοβολία. “Επειδή είμαι πολύ ανοιχτόχρωμη συμβουλεύω τις κόρες μου, ακόμη και τις πολύ μικρές, να χρησιμοποιούν εντατικά αντηλιακή. Εγώ το κάνω με θρησκευτική ευλάβεια γιατί έτσι μεγάλωσα και είναι ο λόγος που, πιστεύω, πως το δέρμα μου έχει πολύ λιγότερες βλάβες σε σχέση με αυτές που θα είχε αν δεν έβαζα αντηλιακή!”.

Last but not least: ανάμεσα στο να δείχνεις νέα και να δείχνεις υγιής και στα καλύτερά σου, προτίμησε το δεύτερο! Και αυτή είναι η beauty συμβουλή που έχει να μας δώσει. Αυτή και να φοράμε αντηλιακή!

Read More

And More