NikkieTutorials: δες τα top 10 video της beauty guru που μόλις αποκάλυψε ότι έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου

Στην αρχή της νέας χρονιάς όλοι θέτουμε στόχους τους οποίους έχουμε συνήθως ξεχάσει μέχρι το πρώτο μισό του Ιανουρίου. Όχι η NikkieTutorials. Η Nikkie de Jager, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είναι μια από τις πιο διάσημες beauty youtubers με 13.5 εκατομμύρια subscribers στο κανάλι της και μόλις αποφάσισε να ανεβάσει το πιο… εξομολογητικό- συναισθηματικό βίντεο όλων αυτών των έντεκα χρόνων καριέρας της. Και κάπως έτσι έβαλε “τικ” στον πρώτο της και πιο σημαντικό στόχο της για την νέα χρονιά: να πει την αλήθεια της!

Στο βίντεο, το οποίο έχει τίτλο “I’m coming out”, η Nikkie αποκαλύπτει ότι γεννήθηκε αγόρι και ότι στα 19 της έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου: “Είναι νέα χρονιά και αποφάσισα να ξεκινήσω την νέα χρονιά με αλήθειες! Γεννήθηκα σε λάθος σώμα που σημαίνει ότι είμαι τρανσέξουαλ!”.

Το βίντεο (θα το δεις παρακάτω), μετρά ήδη περίπου 4 εκατομμύρια views, έχει γίνει viral, όπως πολλά ακόμη βίντεο που έχει γυρίσει η de Jager. Κι επειδή σε αυτήν εδώ τη στήλη μας αρέσει να μιλάμε μέσω της δουλειάς ΜΑΣ και την δουλειά ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα top 10 βίντεο της NikkieTutorials για να μάθεις ποια είναι! Για να μάθεις ότι είναι πολύ περισσότερο από τις ταμπέλες που μπορεί να τις προσάψει κανείς. Στην NikkieTutorials ή σε καθέναν από εμάς εκεί έξω!

Νο 10: “Boyfriend does my makeup”

Για τους youtuber είναι ένα αρκετά συνηθισμένο format να καλούν κάποιον στο studio τους για να τους κάνει το μακιγιάζ. Όσο πιο αδαής με το μακιγιάζ και όσο πιο κοντά στους youtubers είναι αυτός ο “κάποιος” τόσο περισσότερο ανεβαίνουν τα views. Το 2015, λοιπόν, η NikkieTutorials κάλεσε τον τότε σύντροφό της Rick να της κάνει το μακιγιάζ. Ήταν μαζί ήδη τρία χρόνια.

No 9: “Snoop Dogg narrates my makeup routine”

Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει πόσο huge είναι η Nikkie στον κόσμο του youtube (και γενικά), αυτό το βίντεο θα σε βοηθήσει να την τοποθετήσεις εκεί που αξίζει να τοποθετηθεί! Η ίδια κάνει ένα basic, για τα δεδομένα της, μακιγιάζ χρησιμοποιώντας Marc Jacobs Beauty καλλυντικά (είναι Global Artistry Advisor για την Marc Jacobs Beauty), ενώ ο Snoop Dogg περιγράφει σε πρώτο ενικό τι κάνει.

No 8: “DEMON – Pulled Up Skin Halloween Makeup Tutorial”

Η διάσημη youtuber έχει εκπληκτικά και αναμφισβήτητα skills στο μακιγιάζ και τα video tutorials της για το Halloween το αποδεικνύουν με το παραπάνω! Σε αυτό εδώ το βίντεο, που είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχεις δει, σε costume tutorial η μεταμόρφωσή της είναι εκπληκτική. Αλλά και αρκετά τρομακτική. Αλλά εκπληκτική.

No 7: “Recreating and reacting to my first video ever!”

To 2016 αποφάσισε να ρίξει μια ματιά στο πρώτο της βίντεο που έκανε ποτέ, το οποίο δημοσιεύτηκε οκτώ χρόνια πριν. Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου επαγγελματικά και η ίδια δεν είχε σε καμία περίπτωση υποψιαστεί το λαμπρό μέλλον που την περίμενε!

 Νο 6: “How to get long- lasting and flawless makeup all day long!”

Υπάρχουν πολλές youtubers που μπορείς να παρακολουθήσεις για να δεις makeup tutorial με απλές συμβουλές όπως “πώς θα κάνεις την βάση σου να κρατήσει”. Η Nikkie de Jager δεν είναι μια από αυτές, αλλά όταν αποφασίζει να το κάνει, τα views εκτοξεύονται!

 

Νο 5: “Power of makeup: Kim Kardashian West” 

Το κανάλι της NikkieTutorials πολλές φορές έχει κάνει focus στην δύναμη που έχει το μακιγιάζ να σε μεταμορφώνει και είναι μια άποψη που και η ίδια η Kim Kardashian φαίνεται πως ενστερνίζεται. Ωστόσο, δεν περιμέναμε ποτέ μα ποτέ η Nikkie να καταφέρει να πείσει μια star τέτοιου βεληνεκούς να εμφανιστεί στο κανάλι της. Τα κατάφερε, όμως, ίσως γιατί και η ίδια η NikkieTutorials είναι μια τόσο μεγάλη star.

No 4: “How I did my makeup in high school challenge”

Η Nikkie ξεκίνησε το κανάλι της στα 14 της και φαίνεται πως αγαπούσε το μακιγιάζ από… πάντα! Σε αυτό το βίντεο μας δείχνει πώς ένα το μακιγιάζ της στο γυμνάσιο. Ετοιμάσου να ταυτιστείς!

No 3: “Fiance does my makeup in Dutch!”

Εδώ και λίγους μήνες η Nikkie είναι αρραβωνιασμένη. Το όνομα του αρραβωνιαστικού της είναι Dylan, είναι από την Δανία και, όπως λέει η ίδια, επιτέλους τον έπεισε να κάνουν αυτό το tutorial στο οποίο ο ίδιος της κάνει το μακιγιάζ της ενώ φαίνεται να έχει εξαιρετικά skills.

No 2: “The Power of makeup!” 

Είναι το βίντεο με τα περισσότερα views αφού το έχουν δει 41 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο (τέσσερις φορές ο πληθυσμός της Ελλάδας!). Σε αυτό τοκ βίντεο που γυρίστηκε το 2015 η Nikkie μας δείχνει την δύναμη του μακιγιάζ με τον πιο έξυπνο τρόπο: βάφοντας το μισό της πρόσωπο.

Νο 1: “I’m coming out!” 

Όταν ξεκίνησα να γράφω αυτό το άρθρο το συγκεκριμένο βίντεο της Nikkie de Jager που αποφάσισε να αποκαλύψει την δική της αλήθεια, είχε περίπου 4 εκατομμύρια views. Μέχρι να πατήσω την τελευταία τελεία το βίντεο έφτασε στα 15 και κάτι εκατομμύρια. Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα. Και όταν έρχονται χέρι με χέρι με την αλήθεια, την απελευθέρωση και την ανακούφιση είναι ακόμη πιο καλοδεχούμενα. Όπως γράφει και η NikkieTutorials κάτω από κάθε video, Enjoy!

Read More

And More