5 ιδέες για να σετάρεις το βερνίκι με τα πέδιλά σου!

Επιτέλους καλοκαίρι! Που σημαίνει ότι οι μπαλαρίνες και παντώς τύπου κλειστά παπούτσια μπαίνουν στην άκρη για να δώσουν την θέση τους στα πέδιλα. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι τα άκρα σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και φτάνουν και το ίδιο το στιλ σου στα… άκρα! Μπορείς να βάψεις τα νύχια σου με ένα οποιοδήποτε βερνίκι. Μπορείς, όμως, και να χρησιμοποιήσεις το σωστό χρώμα που θα σε κάνει fashion icon! Εξάλλου, όπως έχουμε πει, η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις πέντε διαφορετικές ιδέες για να δημιουργήσεις τους πιο τέλειους συνδυασμούς! Απλώς, αντίγραψέ τους με κλειστά μάτια!

Θηλυκά πέδιλα T-bone sandals+ κλασικό κόκκινο!

Τα πέδιλα είναι κλασική επιλογή και πολύ θηλυκή. Το χρώμα που ταιριάζει σε ένα τόσο κλασικό παπούτσι πρέπει να είναι εξίσου κλασικό και θηλυκό. Σαν να λέμε, καθαρό κόκκινο. Σου προτείνω το βερνίκι St James από τα Nails Inc. που μπορείς να βρεις αποκλειστικά στα Sephora (€14.00).

Sexy πέδιλα με ξύλινο πάτο σε καφέ απόχρωση+ φλούο κοραλί!

Το καφέ χρώμα στα παπούτσια ταιριάζει τέλεια με φλούο βερνίκια που δημιουργούν έντονες χρωματικές αντιθέσεις. Ειδικά αν είσαι μαυρισμένη το κοραλί είναι το τέλειο χρώμα. Δική μου πρόταση το Coral Hibiscus του Κορρέ (€6.50)

Αρχαιοελληνικά χρυσά σανδάλια+ πετρόλ!

Το χρυσό είναι ένα χρώμα που πάει όμορφα με τις παστέλ αποχρώσεις. Βάψε τα πόδια σου με ένα πετρόλ όπως το no 117 της Seventeen και διατήρησε ήσυχες επιλογές για το μανικιούρ σου. Μας αρέσει πολύ το ολοκαίνουριο Instant Hot από την Essie (€12.00).

Ξύλινη πλατφόρμα+ retro μοβ!

Οι πλατφόρμες είναι μια πολύ ενημερωμένη επιλογή που δείχνει πόσο διαβασμένη είσαι σε θέματα στιλ! Επειδή το συγκεκριμένο παπούτσι είναι από μόνο του πολύ έντονο και τολμηρό πρέπει να κάνεις πιο ήσυχη επιλογή στο βερνίκι. Τα φλούο χρώματα θεωρούνται απαγορευτικά. Τα παστέλ πάλι, είναι το μεγάλο must. Προτίμησε για το πεντικιούρ σου ένα παστέλ μοβ από την Radiant και για το μανικιούρ σου ένα σιελ, όπως το Ciel Glacial του Κορρέ (€6.50).

Πετρόλ wedges με φελό+ καθαρό μοβ!

Αν σου αρέσουν τα έντονα χρώματα και οι αντιθέσεις μην διστάσεις να σετάρεις τα χρωματιστά σου wedges με εξίσου χρωματιστά βερνίκια. Για το πεντικιούρ σου προτίμησε ένα καθαρό μοβ όπως το Purples Good to Grape από την Sally Hansen που μπορείς να βρεις στα Sephora (€16.00) και σέταρέ το με ένα μουσταρδί mani, όπως το Notting Hill Carnival από τα Nails Inc. (€14.00).

Read More

And More