Cherry manicure: τα κεράσια είναι το επόμενο σχέδιο που πρέπει να κάνεις στα νύχια σου

Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε και δεν θα είναι σίγουρα και η τελευταία! Κάθε χρόνο, περίπου τέτοια εποχή, οι μεγαλύτεροι λογαριασμοί του instagram γεμίζουν με χορταστικά close-ups από nail art με έναν και μοναδικό πρωταγωνιστή: τα κεράσια. 

Πράγματι, τα cherry nails είναι εδώ και πολλές σεζόν η no1 τάση της εποχής και το print που δεν θα φορέσεις μόνο στο parisian φόρεμά σου αλλά και στα νύχια σου! Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές διαφορετικές ιδέες που θα γίνουν η αφορμή για να κλείσεις το επόμενό σου ραντεβού για μανικιούρ!

@nailsbypaulin 

Την εβδομάδα που πέρασε σου δείξαμε εδώ τα αγαπημένα μας κοραλί βερνίκια. Αυτό που ξεχάσαμε να αναφέρουμε βεβαίως είναι πως αυτό το χρώμα σετάρεται τέλεια με μερικά μικροσκοπικά κερασάκια! Και αν δεν θέλεις να τα κάνεις σε όλα τα νύχια σου, μπορείς να επιλέξεις μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση και να υιοθετήσεις το nail art σε καναδυό ή ακόμη και μόνο στον παράμεσο!

@erierienails

Μια ιδέα εκτός από το ίδιο το nail art είναι να παίξεις και με τις διαστάσεις. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως σε αυτό το μανικιούρ δημιουργείται ξεκάθαρα μια 3D αίσθηση η οποία μας αρέσει πολύ. Αυτό σε συνδυασμό με τα swarovski κάνουν ξεκάθαρα αυτό το μανικιούρ το αγαπημένο όλων όσων αγαπούν τις εντάσεις και τα nail art!

@glosshouse 

Αν έχεις μακρύ μήκος στα νύχια σου επίλεξε μια ημιδιάφανη βάση (το διάσημο γαλακτερό του γαλλικού) και πλαισίωσέ το με μερικά κερασάκια. Και αν θέλεις και ένα extra twist πρόσθεσε και σε αυτή την περίπτωση μερικά κρύσταλλα swarovski. 

@lolo.nailedit 

Mix and matchy! Αν θέλεις ένα μανικιούρ που θα το κοιτάς και θα σε κάνει πραγματικά χαρούμενη, μόλις το βρήκες! Σε αυτό το μανικιούρ συνδυάζονται, λοιπόν, πολλά και διαφορετικά nail art (από ζέβρα μέχρι φουτουριστικά σχέδια) και οπωσδήποτε τα πολύ cute και αγαπημένα μας… κερασάκια στα νύχια!

@amyytran 

Θυμάσαι το halo manicure, αυτό το μανικιούρ που δημιουργεί ένα στεφανάκι γύρω από τα νύχια; Μια ωραία ιδέα είναι να επιλέξεις ένα χρώμα που κάνει contrast με το κόκκινο όπως, για παράδειγμα, το γαλάζιο, να σχηματίσεις ένα περίγραμμα στο νύχι σου και στο κέντρο με ένα χρώμα κοραλί και πράσινο να δημιουργήσεις το τέλειο cherry nail art!

@aliciatnails 

Με ποιο άλλο print θα μπορούσε να σεταριστεί τέλεια το cherry nail art; Μα φυσικά με το print που έχουν οι σημαίες τερματισμού στα ράλι! Αυτά τα δύο σε συνδυασμό με μια ροζ οπάκ βάση δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα!

Last but not least: και αν έχεις τη διάθεση για ένα DIY cherry manicure, το παρακάτω IGTV θα σε βοηθήσει να το πετύχεις. Απαραίτητη προϋπόθεση; Να έχεις στα εργαλεία σου ένα λεπτό πινέλο!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Le (@amyle.nails)

Read More

And More