Αυτά είναι τα hot νύχια του Φθινοπώρου και πώς να τα κάνεις σε έξι απλά βήματα!

Οι περισσότερες από εμάς (αν όχι όλες!) έχουμε βαρεθεί τα φλούο χρώματα του καλοκαιριού. Μάλιστα, κάποιες τα βαρέθηκαν και πολύ γρηγορότερα κι έβαψαν τα νύχια τους μαύρα στην καρδιά του καλοκαιριού. Εγώ ήμουν μια από αυτές! Και θα επέμενα στο ίδιο χρώμα αν το Φθινόπωρο δεν έφερνε μαζί του μια τάση που θα αγαπήσουμε: το γαλλικό με nude βάση και σκούρα γραμμή!

Το παραπάνω nail trend το εντοπίσαμε στο χειμερινό fashion show της Donna Karan αλλά και στον Thakoon, όπου όμως η γραμμή ήταν μαύρη (για να μάθεις περισσότερες τάσεις για τα νύχια, κάνε κλικ εδώ).

Προσοχή στο σωστό nude!
Το μυστικό εδώ για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα δεν κρύβεται στην τεχνική αλλά στην επιλογή του σωστού nude! Το nude δεν είναι ένα. Έχει πολλούς και διαφορετικούς τόνους και ταιριάζουν διαφορετικά στην καθεμία. Όμως, η διαδικασία επιλογής είναι πολύ εύκολη. Απλώς παίρνεις τα μπουκαλάκια των nude βερνικιών που σου αρέσουν και τα βάζεις δίπλα από τα δάχτυλά σου. Αυτό που είναι πιο κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας σου είναι το σωστό nude για εσένα!

Σχημάτισέ το!
Το σχήμα παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο. Απόφυγε το τετράγωνο που είναι περασμένη τάση και δοκίμασε ένα σχήμα με πιο στρογγυλεμένη άκρη. Η γραμμή του γαλλικού θα πρέπει να ακολουθεί την φυσική άκρη του νυχιού σου.

Πώς να κάνεις το manicure της Donna Karan
Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo ακολούθησε τα βήματα και απόκτησε και δείξε πόσο ενημερωμένη είσαι σε θέματα τάσεων και ομορφιάς!

Read More

And More