Ποιο είναι το χρώμα που θα βάφουμε τα νύχια μας την άνοιξη σύμφωνα με τον οίκο Chanel!

Όλα αυτά τα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά (είναι 15 κλεισμένα) έχω μάθει ένα πράγμα: αν θέλεις να μάθεις ποια θα είναι η επόμενη τεράστια τάση στο χρώμα των νυχιών θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις συλλογές του οίκου Chanel. Να σου φρεσκάρω τη μνήμη σου με το εξής: το 2010 ο οίκος έβγαλε ένα βερνίκι, το 505 Particuliere, το οποίο έγινε αμέσως sold out και το οποίο έσπευσαν να αντιγράψουν πολλοί ακόμη δίνοντάς του το όνομα greige (aka grey+beige). 

Σήμερα, δέκα χρόνια μετά και έχοντας πάρει πολύ καλά το μάθημά μου, το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε κάθε show της Chanel είναι τα νύχια των μοντέλων. Λίγες ώρες, πριν, λοιπόν έγινε ο οίκος έδειξε στο Παρίσι την Spring/Summer συλλογή του για το 2021 και το χρώμα που είχαν τα μοντέλα στα νύχια τους ήταν…

Και το χρώμα είναι μαύρο με το πιο glossy τελείωμα. Κι επειδή για τον οίκο Chanel κάθε λεπτομέρεια μετράει, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το σχήμα των νυχιών που είναι squoval, δηλαδή τετράγωνο με οβάλ τελείωμα.

Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα και για το βερνίκι που χρησιμοποιήθηκε ακριβώς και το οποίο πιθανότατα να λανσαριστεί στην επικείμενη ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ του οίκου.

 

Read More

And More