Ο αυστηρός κανόνας που ακολουθούν οι αδερφές Olsen για να πετύχουν αυτούς του ατημέλητους κυματισμούς!

photo: @marktownsend1

Ξέρουμε τις αδερφές Olsen όσα χρόνια ξέρουμε τους εαυτούς μας! Και όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να έχουν μεγαλώσει και να έχουν αλλάξει κάμποσο, αλλά ένα πράγμα παραμένει το ίδιο πάνω τους: τα signature, κυματιστά και κάπως ατημέλητα μαλλιά τους! Ο προσωπικός τους hair stylist, Mark Townsend, μίλησε στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τα tips που εφαρμόζει εκείνος αλλά και δύο απαράβατους κανόνες που έχουν οι αδερφές Olsen σε σχέση με τα μαλλιά τους.

Αρχικά, όσον αφορά την Mary- Kate (μην ζητάς να σου πούμε ποια από τις δύο είναι! Δεν τις ξεχωρίζουμε!): “Η Mary- Kate έχει έναν πολύ αυστηρό κανόνα βάσει του οποίου μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ πέντε τσιμπιδάκια ή και λιγότερα όταν πιάνω τα μαλλιά της πάνω. Και αυτό γιατί αν βάλουμε πάνω από πέντε αυτό σημαίνει είτε ότι το έχουμε μελετήσει πολύ είτε ότι είναι πολύ στιλιζαρισμένο!”, είπε.

https://www.instagram.com/p/B9hfoI5DHNo/

Όσον αφορά τους signature κυματισμούς τους, εδώ το tip είναι το εξής: “Δεν χρησιμοποιούμε κανένα άλλο προϊόν styling στα μαλλιά τους πέρα από ξηρό σαμπουάν και spray αλατόνερου” ενώ θυμάται και μια σημαντική στιγμή το 2009 που άλλαξε για πάντα τον τρόπο έκαναν τους κυματισμούς τους: “Κάναμε τους κλασικούς κυματισμούς της που κάναμε ένα εκατομμύριο φορές αλλά όταν ντύθηκε και έβαλε όλα τα κοσμήματα και έκανε και το μακιγιάζ η Mary-Kate είπε: “Μήπως παραείναι κυματιστά;” Τότε άρπαξα μια πρέσα και πέρασα πάρα πολύ γρήγορα τούφα- τούφα ώστε να τα κάνω ελάχιστα πιο flat. Έπειτα, τα βουρτσίσαμε και δημιουργήσαμε την πιο μαγική υφή!”.

Read More

And More