Ο David Beckham βγάζει δική του σειρά αντρικών καλλυντικών!

Όταν είσαι ο David Beckham (aka role model για πολλούς άντρες εκεί έξω) είναι λογικό οι εταιρίες, διάφορες εταιρίες, να σε προσεγγίζουν ξανά και ξανά. Αλλά εσύ που είσαι ο David Beckham και role model θα πρέπει να ζυγίσεις τα πράγματα, να διαπραγματευτείς και να πάρεις πίσω μια πολύ σοβαρή πρόταση για να προχωρήσεις σε συνεργασία.

Αυτά όλα έγιναν και στο εξής ο David Beckham θα έχει το δικό του brand- σειρά καλλυντικών για άντρες. Η σειρά λέγεται House 99 (δεν ξέρουμε ακόμη γιατί) και είναι σε συνεργασία με την L’Oreal Luxe, δηλαδή την επιλεκτική κατηγορία της L’Oreal.

“Για μένα το grooming δεν έχει να κάνει μόνο με το πώς δείχνεις αλλά και το πώς αισθάνεσαι. Πρέπει να είσαι άνετος, να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και να οραματίζεσαι το επόμενό σου look. Δημιούργησα το House 99 για να δώσω έμπνευση αλλά και τα σωστά προϊόντα προκειμένου οι άντρες να πειραματιστούν και να νιώθουν σαν στο σπίτι τους όταν το κάνουν. Τόσο άνετα!”, δήλωσε ο David Beckham.

Η σειρά αποτελείται από 21 προϊόντα για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα γένια καθώς και προϊόντα για την φροντίδα του σώματος και όλα έχουν δημιουργηθεί, έχουν τεσταριστεί και έχουν την έγκριση του ίδιου του David Beckham.

Στα πρακτικά: η σειρά θα είναι διαθέσιση από τον Μάρτιο σε 19 χώρες. Ακόμη δεν έχουμε info για το αν η Ελλάδα θα είναι μέσα σε αυτές αλλά φυσικά, ευελπιστούμε!

Read More

And More