Ο δεκάχρονος γιος της Kourtney Kardashian έχει το δικό του skincare routine! Δες το βίντεο!

Μερικά πράγματα που ξέρουμε για τις αδερφές Kardashian/Jenner: όλες τους μαζί έχουν τα χρήματα που έχει το 1/4 του πλανήτη, πρωταγωνιστούν σε αυτό το reality που λέγεται Keeping Up With The Kardashians και είναι κοκέτες (λατρεύω αυτή τη λέξη). Αυτό που ίσως δεν γνωρίζαμε ότι την ίδια… κοκεταρία έχουν περάσει και στα παιδιά τους τα οποία φροντίζουν εντατικά την επιδερμίδα τους από την πολύ μικρή ηλικία, και δεν μιλάμε μόνο για τα κορίτσια της οικογένειας.

To make a long story short, η Kourtney Kardashian μόλις έκανε για το Harper’s Bazaar ένα βίντεο στο οποίο μοιράζεται το skincare routine της πριν πέσει για ύπνο. Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, λέει πως και ο μεγαλύτερος γιος της έχει χτίσει την δική του ρουτίνα ομορφιάς.

“Πολύ πρόσφατα έκανα το skincare routine μου με τον Mason. Ξεκινήσαμε κάνοντας τη μάσκα μας και μετά συνεχίσαμε, γράψαμε κάθε βήματα σε ένα χαρτί, το βάλαμε στο ντουλάπι του μπάνιου του και έκτοτε το κάνει και ο ίδιος κάθε μέρα. Με αυτό τον τρόπο αισθάνεται ότι φροντίζει την επιδερμίδα του”, λέει η μεγαλύτερη από τις αδερφές Kardashian/Jenner στο βίντεο και συνεχίζει: “Η μαμά μου πάντα επέμενε να φροντίζουμε τους εαυτούς μας. Από μικρά μας έλεγε ότι όταν βγαίνουμε από το μπάνιο πρέπει να βάζουμε τη λοσιόν μας. Μας έμαθε πώς να ξυρίζουμε τα πόδια μας!”.

Δες τη συνέχεια στο βίντεο παρακάτω…

 

Read More

And More