Ο δερματολόγος της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα τέσσερα πολύ απλά βήματα για τέλειο πρόσωπο!

Ο δερματολόγος της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα τέσσερα πολύ απλά βήματα για τέλειο πρόσωπο! | tlife.gr

Θα περίμενε κανείς ότι όταν είσαι η Victoria Beckham, ή κάποια διάσημη βεληνεκούς Victoria Beckham, το ντουλάπι του μπάνιου σου να είναι γεμάτο με 48996 διαφορετικά καλλυντικά, όλα πολύ ακριβά. Αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι και ο δερματολόγος της Posh έρχεται για να το αποδείξει.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στην US Today, ο dr Harold Lancer, ο οποίος εκτός από την Victoria Beckham φροντίζει να έχουν άψογη επιδερμίδα και οι Jenna Dewan Tatum, Michelle Williams και Beyoncé, είπε πως δεν χρειάζεται να ξοδεύεις μια περιουσία για το πρόσωπό σου. Ως εναλλακτική, λοιπόν, του The Lancer Method Anti-aging Regimen που δημιούργησε ο ίδιος και που μπορείς να βρεις online εδώ, πρότεινε το καθαριστικό gel προσώπου Gentle Skin Cleanser της Cetaphil το οποίο μπορείς να βρεις πλέον στα περισσότερα φαρμακεία και κοστίζει περίπου €16.00. Αυτό που είπε είναι ότι καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς να την αφυδατώνει και πως επιπλέον, αντίθετα με πολλά ενυδατικά προϊόντα δεν φράζει τους πόρους.

Επίσης, συνέχισε λέγοντας ποια είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνεις για το πρόσωπό σου: «Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς μια μικρή βαμβακερή πετσέτα, ένα απλό καθαριστικό προσώπου, ζεστό νερό, τα χέρια σου και απλώς να τρίψεις απαλά το πρόσωπό σουμε την πετσέτα ώστε να κάνεις μικροαπολέπιση». Τέλος, συμπλήρωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούμε μια μικρή βαμβακερή πετσέτα αντί για μια μεγάλη γιατί μπορούμε να την πλένουμε πολύ ευκολότερα, πράγμα α-πα-ραί-τη-το καθημερινά!

Αλήθεια, εσύ αλλάζεις την πετσέτα που σκουπίζεις το πρόσωπό σου καθημερινά;

 

READ more