Ο Giorgio Armani έκλεισε τα 15 του χρόνια στην ομορφιά!

Μόδα και ομορφιά πάνε μαζί! Γιατί είναι τόσο ελκυστικός αυτός ο κόσμος της ομορφιάς που πολλοί κορυφαίοι σχεδιαστές έχουν αποφασίσει κατά καιρούς να μπουν στα εδάφη της κοσμετολογίας και να λανσάρουν καλλυντικά. Ο Giorgio Armani δεν είναι απλώς ένας από αυτούς! Είναι ο σχεδιαστής που μετέφερε όλη την φιλοσοφία και τις υφές των υφασμάτων στα καλλυντικά.

Από το πρώτο λανσάρισμα, λοιπόν, πέρασαν 15 χρόνια και με αφορμή αυτό ο Giorgio Armani γιόρτασε 15 χρόνια Ομορφιάς με μια μοναδική βραδιά στη Villa Necchi Campiglio, στο Μιλάνο.

Το παρόν έδωσαν πάνω από 100 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, ενώ από τη βραδιά δεν έλειψε η Linda Cantello, International Make-Up Artist for Giorgio Armani, η οποία παρουσίασε τα 15 πιο εμβληματικά προϊόντα ομορφιάς Giorgio Armani, καθώς και τα νέα προϊόντα μακιγιάζ που θα λανσαριστούν μέσα στο 2015.

Κι επειδή ξέρω πως από κάθε beauty νέο θέλεις να παίρνεις και μια πρακτική γνώση, να σου πω ότι το foundation Maestro του Giorgio Armani είναι από τα καλύτερα foundation που θα φορέσεις ποτέ στην ζωή σου!

Read More

And More