Ο γιος της Kourtney Kardashian έγινε viral γιατί… άλλαξε κούρεμα!

Οι αδερφές Kardahian/Jenner αλλάζουν τα μαλλιά τους με την ίδια συχνότητα που εμείς αλλάζουμε χρώμα στα νύχια μας. Και, πίστεψέ μας, το κάνουμε πολυυυυ συχνά! Την μια στιγμή η Kylie εμφανίζεται ξανθιά, την άλλη μελαχρινή, το ένα λεπτό έχει καρέ και το άλλο super μακριά μαλλιά. Και αυτή είναι μια από τις πολλές Kardashian/Jenner που έχουν αυτή τη συνήθεια.

Φαίνεται, ότι το ίδιο γονίδιο πέρασε και στον γιο της Kourtney, τον Reign Disick, ο οποίος στα πέντε του χρόνια έχει καταφέρει να έχει κάτι που χαρακτηρίζει την εμφάνισή του. Ή, μάλλον, είχε αφού αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή την οποία μοιράστηκε μέσω instagram η μαμά του με μια φωτό.

Πώς ήταν ο Reign Disick…

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Mama’s boy.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

Πώς έγινε μετά την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I am not ok.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

Από το ένα look στο… εντελώς αντίθετο! Ο γιος της Kourtney Kardashian ξύρισε τα μαλλιά του και όπως έγραψε η μαμά του κάτω από αυτή τη φωτό, δεν είναι ok! Τα μαλλιά του γιου της Kourtney είναι κάτι που είχαν απασχολήσει κατά καιρούς τον κόσμο των social media αλλά και την ίδια την Kourtney η οποία πολύ συχνά έμπαινε σε διαδικασία (και πολύ καλά έκανε!) να υπερασπιστεί τον γιο της. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το 2019 όταν ένας follower έγραψε κάτω από μια φωτό: “Πρέπει πραγματικά να του κόψει τα μαλλιά!” και η reality star έσπευσε να του απαντήσει: “Πρέπει πραγματικά να μην ασχολείται με παιδιά που δεν είναι δικά της! Είναι ένα χαρούμενο αγόρι!”.

Όσο για την τελευταία ανάρτηση που τον δείχνει με το νέο του hair look, αυτό φαίνεται πως άρεσε πολύ στους followers οι οποίοι έκαναν διάφορα θετικά σχόλια με το πιο χαρακτηριστικό να λέει πως ο Reign έσπασε το internet!

Πώς σου φαίνεται, λοιπόν, το νέο του look;

 

Read More

And More