Ο κομμωτής της JLO μόλις μας έδειξε το χτένισμα που θα κάνουμε στο ρεβεγιόν!

Ξέρουμε πού ακριβώς να ψάξουμε όταν το task είναι “γιορτινά χτενίσματα“. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερη πηγή από τους hair stylists των μεγαλύτερων stars πάνω σε αυτό τον πλανήτη (για να συνεργάζονται μαζί τους κάτι ξέρουν!).

Ένας από τους πρώτους που υπάρχει στη λίστα μας, λοιπόν, είναι ο Chris Appleton, προσωπικός hair stylist της Jennifer Lopez και της Kim Kardashian ο οποίος μόλις ανέβασε στο instagram του μια φωτό της λατίνας ντίβας και μας δίνει το απόλυτο inspo!

“Big hair, big mood” έγραψε ο Chris Appleton κάτω από αυτή την φωτό που δείχνει την Jennifer Lopez με τις υπερμεγέθεις, υπέροχες μπούκλες της. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό το χτένισμα να γίνεται με μεγάλα ρόλεϊ, ωστόσο ο ίδιος ο hair stylist δεν έχει θα δώσει καθόλου λεπτομέρειες κάτι που θα θέλαμε πολύ. Εχμ, και θα θέλαμε όχι μόνο εμείς όπως φαίνεται από τα σχόλια που άφησαν οι followers του Chris Appleton εδώ. Σχόλια όπως, “Μπορείς να κάνεις ένα tutorial για αυτές τις bouncy μπούκλες, παρακαλώ!” και άλλα ακόμη.

Τι λες; Θα ήθελες; Μέχρι ο ίδιος να αποφασίσει να μας κάνει τη χάρη, μπορείς να δεις εδώ μερικές ακόμη ιδέες από χτενίσματά του στην JLO!

 

Read More

And More