Ο κομμωτής της Meghan Markle στο Λονδίνο την αποχαιρέτησε με τον πιο γλυκό τρόπο!

Photo: @georgenorthwood

Ας μιλήσουμε για κάτι εντελώς διαφορετικό από την καραντίνα. H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν πάει στην Καλιφόρνια όπου έχουν αποφασίσει να ξεκινήσουν την νέα τους ζωή. Οι συνεργάτες τους τους αποχαιρέτησαν, λοιπόν, και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο George Northwood ο οποίος ήταν ο προσωπικός hair stylist της Meghan τα χρόνια που αυτή έμενε στο Λονδίνο και, μάλιστα, ήταν υπεύθυνος για πολλά από αυτά τα bun τα οποία καθιέρωσε η ίδια.

Ο George Northwood, ο οποίος μέχρι λίγο καιρό πριν δεν είχε μιλήσει ποτέ για αυτή τους την συνεργασία, έγραψε στο instagram ένα πολύ γλυκό αποχαιρετιστήριο μήνυμα: “Ήταν ένα τεράστιο προνόμιο και είχε αρκετή πλάκα να δουλεύω με τον Δούκα και την Δούκισσα του Sussex τα προηγούμενα δύο χρόνια. Έχω απολαύσει κάθε λεπτό της συνεργασίας με αυτό το απίστευτο ζευγάρι που όχι μόνο προωθεί τις μικρές επιχειρήσεις αλλά με έχει μάθει τόσα πολλά για την διαφορετικότητα, την ισότητα και τη σημασία της ψυχικής υγείας. Αυτές είναι μερικές από τις υπέροχες στιγμές τους που είχα την τιμή να είμαι μέρος. Harry, Meghan και Archie σας εύχομαι πολύ αγάπη και τύχη για το επόμενο κεφάλαιό σας! Ανυπομονώ να σας δω μια μέρα ξανά σύντομα- είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον μπορώ να μοιραστώ αυτές τις ξεχωριστές στιγμές που περάσαμε μαζί!”. ⁣⁣

https://www.instagram.com/p/B-Z8WxLnCWt/

Ο ίδιος ο κομμωτής μίλησε και στην βρετανική Vogue όπου είπε πως γνώρισε την Meghan Markle την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2018 και πως όταν εκείνη του συστήθηκε του είπε: “Είμαι κορίτσι της Καλιφόρνια”. Εκείνος της απάντησε “ένα από τα αγαπημένα μου, λοιπόν!” και αμέσως κατάλαβε ότι η συνεργασία τους θα ήταν υπέροχη!

 

Read More

And More