Ο κόσμος του instagram χρησιμοποιεί τα iphone ως παλέτα blending για μακιγιάζ

Ανάμεσα στα εκατοντάδες makeup trends που εμφανίζονται κάθε λίγο και λιγάκι από τότε που εφευρέθηκε το instagram είναι και αυτό εδώ. Ένα “silly teen thing” όπως το περιέγραψαν και στην Teen Vogue (και να που κάπου εδώ εγώ και η Teen Vogue έχουμε κάτι κοινό και σίγουρα όχι το… teen κομμάτι!).

Όλα ξεκίνησαν από ένα 15χρονο αγόρι, τον Jake Warden που α) μετρά 833k στο instagram β) λατρεύει το μακιγιάζ. Το συγκεκριμένο αγόρι, λοιπόν, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το iphone του ως παλέτα blending. Pause: οι makeup experts έχουν παλέτες για να αναμειγνύουν το foundation τους, να βγάζουν την ιδανική απόχρωση και να κάνουν και άλλα διάφορα. Εμείς, οι κανονικοί άνθρωποι χρησιμοποιούμε το άνω μέρος του χεριού μας συνήθως γι’αυτά και δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ να το κάνουμε με την ανάποδη μεριά του iphone.

Την ιδέα που βλέπεις παραπάνω κάποιοι τη θεώρησαν τόσο έξυπνη που αποφάσισαν να κάνουν το αντίστοιχο και να το ανεβάσουν, αλλά να που τα comments που πήραν ήταν τόσα πολλά και τόσο αρνητικά ώστε αναγκάστηκαν να “κλειδώσουν” τα σχόλια ώστε να μην μπορεί να κάνει κανείς. Αυτό έγινε στην περίπτωση της spottedstyleblog.

Τώρα, όλοι ξέρουμε πως τα κινητά είναι τόσο βρώμικα όσο το καπάκι μιας τουαλέτας οπότε είναι τουλάχιστον ανόητο να το χρησιμοποιείς ως μέσο για να μεταφέρεις στο πρόσωπό σου χιλιάδες βακτήρια που θα κάνουν πάρτυ. Εκτός αν θέλεις να γίνει ένα party και για τους followers σου, οπότε τότε ναι, το ρισκάρεις. Εσύ όχι εγώ!

Read More

And More