Ο Mike από το Stranger Things έκοψε τα μαλλιά του πολυυυυ κοντά!

Αν είσαι fan του Stranger Things αυτή η beauty είδηση θα σε σοκάρει (είμαι fan του Stranger Things και αυτή η είδηση με σόκαρε!).

Ο Finn Wolfhard ή, αλλιώς, ο Mike με τα υπέροχα σγουρά μαλλιά του που ήταν hair goal για όλες εμάς αποφάσισε να τα κόψει κοντά. Μόλις χθες ο 17χρονος ηθοποιός ανέβασε στο instagram του μια selfie στην οποία μας έδειξε το ολοκαίνουργιο κούρεμά του και βάζοντας ένα από τα πιο έξυπνα caption: “Λοιπόν, το Buzzfeed θα κάνει άρθρο γι’αυτό εδώ. Ok, ας το κάνουμε!”.

Και παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε το Buzzfeed, εννοείται πως θα το κάνουμε κι εμείς γιατί σοκαριστήκαμε το ίδιο και γιατί μιλάμε για τις signature μπούκλες του Mike! Βεβαίως, την ίδια γνώμη με εμάς είχαν και όλοι στο internet που άφησαν comment όπως “Rip σε αυτά τα μακριά μαλλιά!”, “OMG Finn got a haircut!” και πολλά ακόμη τέτοια.

Φαίνεται πως κάτι τρέχει με τον Mike τελευταία καθώς λίγο καιρό πριν είχε κάνει αυτό το mullet κούρεμα που κάνει όλη η Gen Z. Και αν ισχύει στο ελάχιστο αυτό που είχε πει η Chanel (και που δεν έχει φύλο), τότε ο ίδιος ετοιμάζεται για σπουδαίες αλλαγές.

 

Read More

And More